Saat 19.30 hava tahmini

Güncelleme Tarihi:

Saat 19.30 hava tahmini
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2004 01:11

Hürriyet, Türkiye’nin 19.30’dan itibaren kilitleneceği Süper Lig’in iki kader maçı öncesi, 24 spor yazarına; ‘Kim kazanacak, kim kaybedecek, dahası şampiyon kim?’ sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

İki şampiyon adayı zorlu maçlara çıkacak. Lider Fenerbahçe, deplasmanda Denizli ile, takipçisi Trabzonspor ise evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Alt sıralarda da amansız yarış var. Akçaabat Sebat, İnönü’de Beşiktaş ile oynuyor. İstanbulspor, G.Birliği’ni ağırlıyor. Bursa ise Diyarbakır’ın konuğu olacak.

Nefesler tutuldu

Ligde bitime 180 dakika kala, şampiyonluk ve kümede kalma yarışı için nefesler tutuldu. Zirvede Fenerbahçe ile Trabzonspor, alt sıralarda ise Akçaabat Sebat, İstanbulspor ve Bursaspor kader pazarına çıkıyor. Lider Fenerbahçe, Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Takipçisi Trabzonspor ise evinde Galatasaray’ı ağırlıyor. Bu iki maçın sonucu şampiyonluk düğümünü bu hafta çözebilir.

Düğüm çözülebilir

Fenerbahçe kazanır veya berabere kalırsa, Trabzonspor’un kaybetmesi halinde bitime bir hafta kala ipi göğüsleyecek. Sarı lacivertlilerin puan kaybetmesi, Trabzonspor’un kazanması durumunda ise zirve yeniden karışacak ve şampiyonun adı son maçlarda ortaya çıkacak. Rakibinden 2 puan önde son haftaya giren Fenerbahçe, ligi evinde oynayacağı Malatyaspor maçıyla tamamlayacak. Trabzonspor ise G.Birliği’ne konuk olacak.

Dipte yangın

Şampiyonluk yarışının ötesinde ligin dibi de yanıp tutuşuyor. Adanaspor ve Elazığspor’dan sonra İkinci Lig’e düşecek üçüncü takım bugün belli olabilir. Alt sıralarda yeralan takımlardan Akçaabat Sebatspor, İstanbul’da Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. İstanbulspor evinde G.Birliği, Bursaspor ise deplasmanda Diyarbakırspor ile oynayacak. Heyecan içinde son haftaya giren üç takımın da puan kaybına tahammülü yok.

F.Bahçe, şampiyonluk yolundaki son deplasman maçında bu akşam Denizlispor ile karşılaşıyor. Denizli Atatürk Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi Mustafa Çulcu yönetecek. Sarı lacivertlilerde sezonu kapatan Kemal ve sakat olan Fatih ile kadroya alınmayan Petkov takımdaki yerlerini alamayacak. Denizli ise tam kadro sahaya çıkacak.

STAT: Atatürk

SAAT: 19.30

HAKEM: Mustafa ÇULCU

TV:Lig TV

DENİZLİSPOR

Souleymanou

Özgür

Kratochvil

Çağdaş

Ali Akdeniz

Miika

Levent

Serhat

Timuçin

Ömer Rıza

Ersen Martin


F.BAHÇE

Volkan

Ali Güneş

Tomas

Luciano

Ümit Özat

Serhat

Selçuk

Aurelio

Tuncay

Nobre

Hooijdonk

Trabzonspor bu akşam G.Saray’ı konuk ediyor. Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan mücadelenin başlama saati 19.30. Lig TV 776. kanaldan naklen yayınlanacak olan karşılaşmanın hakemi Cem Papila. Trabzon’da sakat olan Fatih, Hasan Üçüncü ve Somers takımdaki yerlerini alamazken, G.Saray’da Mondragon, Hasan Şaş, Ümit Karan, Baliç, Batista, Berkant, Emrah, Orhan Ak sakat, Volkan ve Sabri ise cezalı.

STAT: Avni AKER

SAAT: 19.30

HAKEM: Cem PAPİLA

TV:Lig TV (776)

TRABZON

Petkoviç

Emrah

Tolga Seyhan

Erdinç

Volkan

Emre Toraman İbrahim Ege

Hüseyin

Gökdeniz

Augustine

M. Yılmaz


G.SARAY

Aykut

Prates

Bülent

Suat Usta

Hakan Ünsal

Cihan

Ayhan

Petre

Ergün

Necati

Hakan Şükür

Beşiktaş, bugün evinde küme düşmeme mücadelesi veren A.Sebat ile karşılaşacak. BJK İnönü Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak maçı Lig TV naklen yayınlayacak. Karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek. Beşiktaş’ta, sakatlıkları süren kaptan Tayfur, Yasin Sülün, Pancu ve Ahmed Hassan ile sarı kart cezalıları Giunti ile Ümit oynamıyor. A.Sebatspor’da ise Marek, Selahattin, Muzaffer ve Mehmet Yılmaz sakat.

STAT: BJK İnönü

SAAT: 17.00

HAKEM: İsmet ARZUMAN

TV: Lig TV

BEŞİKTAŞ

Cordoba

Zago

Ronaldo

Emre

Okan

Tümer

A.Yıldırım

Sergen

İbrahim

Serdar

Sinan


A.SEBAT

Metin

Abdurrahman

Muhammet

Sedat

Semavi

Hamza

Bayram

Erman Özgür

Erman Ergin

Orhan

Oktay

Ateş hattındaki maçlar canlı yayında

SÜPER
Lig’in 33. haftasında bugün 3 karşılaşma daha var. Saat 17.00’de başlayacak olan 3 maçın programı şöyle: Mimar Yahya Baş Stadı: İstanbul-G.Birliği (Serdar Tatlı- Kanal 776 canlı), Diyarbakır Atatürk Stadı: D.Bakırspor-Bursaspor (Selçuk Dereli- Kanal 775 canlı), 19 Mayıs Stadı: Samsunspor-Çaykur Rize (Metin Aydoğan).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!