Kızların karda kavgası

Güncelleme Tarihi:

Kızların karda kavgası
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 15:31

ERZURUM kent merkezinde karşılaşan iki ayrı gruptaki kızlar arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Tekme ve yumruklarla birbirlerine vuran kızları çevredeki erkekler güçlükle ayırdı.

Haberin Devamı

Olay, kentin en iÅŸlek merkezlerinden Çaykara Caddesi’nde meydana geldi. Caddede karşılaÅŸtıklarında birbirlerine önce tartışmaya baÅŸlayıp küfürler yaÄŸdıran kızlar, daha sonra birbirine girdi. Kızlardan bir grup, diÄŸer gruptakileri acımasızca dövdü. Kızların kavgasını çevredeki erkekler ayırmak istedi. Hızını alamayan kızlardan biri kavgayı ayırmak isteyen erkeklerden birini de tokatladı.   Â


KIZLAR TEKME TOKAT BÄ°RBÄ°RÄ°NE GÄ°RDÄ°


 

KAVGADAN FOTOÄžRAFLAR

Kavga güçlükle sonlandırılırken, karşı tarafı alt ettiklerini düşünen gruptaki kızlar birbirlerine sarılıp bunu kutladı. Galip gelen grupla birlikte olan orta yaşlı çarşaflı bir kadın ise kavgaya karışmadı. Diğer gruptaki kızlardan biri de taksiye binerken kendini döven kızlara küfürler savurdu. Gruptaki kızlar bu kez taksiye hücum etti. Ancak otomobil hızla yanlarından geçip gitti. Kim oldukları ve neden kavga ettikleri öğrenilemeyen kızlar kısa sürede ortadan kayboldu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!