Parasını ödeyin sizin olsun

Güncelleme Tarihi:

Parasını ödeyin sizin olsun
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 01:53

Akşam dışarı çıkmayı planlıyorsunuz ve arkadaşlarınız sizinle gelmeye yanaşmıyor mu? O halde parasını ödeyin, birkaç saatliğine arkadaşınız olsun!

Haberin Devamı

Japonya'da faaliyet gösteren Yomiuri Shimbun isimli gazete, Tokyo'da hizmet veren Client Partners isimli bir ÅŸirketin ücret karşılığında kiralık arkadaÅŸ sunduÄŸunu yazdı.Â

Gazetenin "Kouichi" takma adıyla tanıttığı kişi, gece dışarı çıkmak için arkadaşlarını aradıysa da kimse onunla gelmeye yanaşmadı. Daha sonra Client Partners'ı arayan Kouchi 30 bin yen (yaklaşık 341 dolar) karşılığında iki genç kızı kiralayarak bir bara gitti. İlerleyen saatlerde ise kiralık arkadaşlarıyla akşam yemeği yedi.

"Hiçbir şey demeden teklifimi kabul ettiler, parayı verdiğime değdi" diyen Kouchi, kiralık arkadaş tutmanın arkadaşı tarafından reddedilmekten daha iyi bir şey olduğunu kaydetti.

JAPON GENÇ OYUN KARAKTERİYLE EVLENMİŞTİ

Yıllar önce de bir hayli oyun bağımlısı olan SAL9000 takma isimli genç, Love Plus isimli Nintendo oyun konsolunda yer alan bir oyun karakterine tutulmuş(!) ve onunla evlenmişti. Evlilik törenine SAL9000'e "40 gerçek insan" eşlik ederken, tören YouTube'un Japon versiyonu olan Nico Nico Douga'da canlı olarak izlenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!