Bu teklif Sneijder'in iştahını açıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu teklif Sneijderin iştahını açıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2013 14:29

İtalyan medyası Galatasaray'ın Hollandalı yıldız Sneijder'e yaptığı muhteşem teklifi "iştah açıcı" olarak yorumluyor...

Haberin Devamı

Sneijder’in kararında gecikmesinde Milano Moda haftasının parmağı var mı?  Wesley Sneijder’in Galatasaray’a transferi ile ilgili sürekli ertelemelerde eşi Yolanthe’nin Milano Moda haftasını yakından izlemesi gündeme getirildi.

12 MİLYON EUROLUK KELEPÇE

Eski bir model olan ve bugüne kadar Milano Moda haftalarında ki defileleri kaçırmayan Bayan Sneijder’in bu tutkusunu bilenler “Wesley’le birlikte takılıyorlar. Bunu öğrenmek için Moda Haftasının bitiş tarihi 20 Ocak’ı beklemek gerekecek” yorumu yapmaktalar.

İŞTAH KABARTAN TEKLİF

Diğer yandan Sneijder için Galatasaray’a transferi ilgili en iştah açıcı koşulun Şampiyonlar Liginde boy göstermek olduğunu yorumlayan “La Gazzetta dello Sport” gazetesi “Ayrıca lüks bir ev, lüks araçlar, limitsiz uçak biletleri artı maç başına 25 bin Euro’luk bonus, lig şampiyonluğu halinde 500 bin Euro, Şampiyonlar Liginde yarı finale yükselme primi olarak yine 500 bin Euro’nun çok cazip ve ret edilmeyecek bir transfer önerisi olduğunu yazdı.

Aynı gazete, İnter Başkanı Massimo Moratti’nin bugüne kadar Hakan Şükür, Okan Buruk, Emre Belözoğlu ve Riccardo Quaresma’yı Türkiye’ye sattığını Sneijder’den de büyük para kazanacağını varsayarak “Öncelikle Hollandalı futbolcuya kasasından 6 Milyon Euro çıkartmadan üzerine nakit elde ederek kazancı katlayacak” değerlendirmesinde bulundu.       

Haberin Devamı

O GELMEDEN ŞÖHRETİ GELDİ

ŞINAYDER Mİ, SINEYDER Mİ? İŞTE DOĞRUSU...

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!