Adidas'ın genel müdürü istifa etti

Güncelleme Tarihi:

Adidasın genel müdürü istifa etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 00:17

Adidas'ın 2006 yılından bu yana Türkiye Genel Müdürlüğü'nü yürüten Haluk Özmutlu görevinden ayrıldı. Özmutlu, kariyerine başka bir kulvarda devam edecek.

Haberin Devamı

İstifası ile ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Özmutlu, Adidas'a 1998 yılında marka henüz daha distribütörün elinde iken Türkiye satış direktörü olarak başladığını söyledi. 2006 yılından itibaren Genel Müdür olarak görev yapmaya başladığını belirten Özmutlu, "Adidas markası benim çocuğum gibi. Aramızda negatif hiçbir şey olmadı. Şirket kendi sektöründe açık ara lider ve bütün finansal verileri çok sağlıklı. Zaten onlar da gitmemem için çok ısrar etti. Ama artık burada yapabileceklerimin maksimumunu yaptım" diye konuştu.

Yapı olarak heyecanı çok sevdiğini ve yeni girişimlere yönelmek istediğini anlatan Özmutu, "Mart ayı sonuna kadar Adidas'tayım. Sonrasında ise şirketi emin ellere teslim edip daha farklı bir kulvarda ve sektörde yola devam edeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Özmutlu Türkiye'nin yanında Adidas Zone Middle olarak adlandırılan Türkiye, Romanya, Bulgaristan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden oluşan bölgenin de genel müdürlüğünü yürütüyordu.

eguler@hurriyet.com.tr



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!