"24 saat içinde karar verecek"

Güncelleme Tarihi:

24 saat içinde karar verecek
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 10, 2013 13:14

Galatasaray'ın büyük transfer harekatında geri sayım başladı. Wesley Sneijder 24 saat içerisinde kararını sarı kırmızılı kulübe bildirecek. Inter, Başkanı Moratti'nin ardından, Galatasaray da "Inter ile anlaştık" dedi.

Haberin Devamı

Heyecanlı bekleyiş devam ederken Galatasaraylı yetkililer son derece temkinli davranıyorlar.  Camianın etkin isimlerinden, Başkan Ünal Aysal Danışmanı Bülent Tulun bu transfer operasyonunun gerçekleştirilmesinde büyük bir mesai harcıyor.

SNEIJDER 24 SAAT İÇERİSİNDE KARARINI VERECEK

Tulun konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada "Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Ben havanın olumlu olduÄŸunu düşünüyorum; ancak kesin bir ÅŸey söyleyemem. Bazen yüzde 99 olacak dediÄŸiniz transferler bile gerçekleÅŸmez. Bu nedenle ne olasılık tahmini yaparım, ne de kesin olarak şöyle ya da böyle olacak derim. Ä°ÅŸ resmiyete dökülmeden bu transfer oluyor demem. Her ÅŸey resmi imzalara baÄŸlı. Olumlu bir ivme olduÄŸunu söyleyebilirim; ama ne olacağını bilmiyoruz. Son 24 saatin içerisindeyiz. Futbolcu kararını bu süre içerisinde verecek" dedi.Â
 
INTER Ä°LE ANLAÅžTIK, SNEÄ°JDER GELMEYE YAKIN

Haberin Devamı

Bülent Tulun, "Inter Milan'la anlaşıldı. Futbolcunun, Galatasaray'la ilgili fikri de olumlu mu?" sorusuna "Inter'le anlaştık, bir sorun yok. Genel itibariyle futbolcunun da pozitif olduğunu söyleyebiliriz; ancak henüz karar vermiş değil. Ailesiyle konuyu müzakere edip, bir karara varacak. Artık son aşamadayız" şeklinde konuştu. 
 
BU TRANSFERE KONSANTRE OLDUK

Tecrübeli futbol adamı, "Sneijder olmazsa, alternatif ya da B planı var mı? O ayarda bir futbolcuyla daha temas olacak mı?" sorusu üzerine ise "Bunu düşünmedik.  Şu anda bir şey söyleyemem. Bu işe konsantre olduk. Bu iş bitmeden bir başka transfer ya da ikinci bir transfer olup olmayacağını söyleyemem" dedi.
 
SCHALKE GALATASARAY'A SNEÄ°JDER KONUSUNDA DA RAKÄ°P OLDUÂ

Bu arada Schalke 04, sarı kırmızılı takıma sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil, Sneijder transferi konusunda da rakip oldu. Alman kulübünün de Sneijder'le temasta olduğu belirtildi. Sezon başında Barcelona'dan kiralanan İbrahim Affelay'ın bileğinden sakatlanması ve 2 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Schalke, Sneijder'i transfer etmek istiyor.  Afellay'ın Galatasaray'la yapılacak ilk maçta kesin olarak oynayamayacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!