3 porsiyon kebapla kahvaltı

Güncelleme Tarihi:

3 porsiyon kebapla kahvaltı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 00:00

ÜNLÜ türkücü İbrahim Tatlıses Kuzey Irak gezisi öncesi geceyi memleketi Şanlıurfa’da geçirdi. Konakladığı otelden sabah erken saatlerinde çıkan Tatlıses, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın davetlisi olarak kahvaltısını Urfa’nın meşhur kuzu ciğer kebabıyla yaptı.

Haberin Devamı

3 yıl önce uğradığı silahlı saldırıdan sonra ilk kez memleketi Şanlıurfa’ya dün akşam saatlerinde özel uçakla gelen İbrahim Tatlıses, gece bir otelde konakladı. Bir iş anlaşması için Kuzey Irak’a giden Tatlıses, konakladığı otelde gece boyunca yakınları, sevenleri ve aile dostlarıyla görüştü. Sabah erken saatlerde otelden ciğer salonuna geçmek üzere dışarı çıkan Tatlıses hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

TATLISES ÅžANLIURFA'DA (FOTO-GALERÄ°)

3 PORSÄ°YON CÄ°ÄžER KEBABI YEDİ        Â

Daha sonra bir ciÄŸer salonuna gelen Tatlıses sağında Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ahmet EÅŸref Fakıbaba, solunda Åžanlıurfalı iÅŸadamı Hadi Altun’la birlikte oturduÄŸu ÅŸark köşesinde meÅŸhur Urfa kuzu ciÄŸer kebabı ile isot yedi. Oldukça neÅŸeli görülen Tatlıses, sabah kahvaltısını 3 porsiyon ciÄŸer kebabıyla yaptı. CiÄŸerli kahvaltıda Tatlıses bir süre hemÅŸerileriyle sohbet ettikten sonra karayoluyla Kuzey Irak’a hareket etti. Åžanlıurfa’da bir gece konaklayan Tatlıses’e 3 korumanın eÅŸlik etmesi dikkat çekti.                                                 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!