Ses bombası Burak ve Giray'ın üstünde patladı

Güncelleme Tarihi:

Ses bombası Burak ve Girayın üstünde patladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2012 20:32

Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmasının 58. dakikasında tatsız bir olay yaşandı... Tribünden atılan bir cisim Burak Yılmaz'a isabet ederken Galatasaraylı futbolcu maç sonu sert sert konuştuaçıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Aker'deki maçın 58. dakikada Burak Yılmaz'ın kafasına şu şişesi atıldı. Bir anda yerde kalan Burak'ın yanına hemen Trabzonsporlu futbolcu Giray Kaçar geldi.  Giray, Burak'ın durumunu kontrol etmek için gittiği anda o noktaya ses bombası atıldı... Atılan ses bombası iki oyuncunun hemen yanında patlayınca ikisi de acı içinde yerde kaldı.

Sahaya hemen iki takımın da saÄŸlık görevlileri girerek ilk müdahaleleri yaptılar. Ciddi bir durumu bulunmuyan iki futbolcu da maça kaldıkları yerden devam ettiler. YaÅŸanan olaylar sonrasında Hamit Altıntop ve Onur Kıvrak taraftarların önüne giderek onları sakinleÅŸtirdi.       Â

"EŞANTİYON DİYE GELDİĞİM YERE..."

Maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz sert ifadeler kullandı.

Yıldız golcü, "Bugün iki tarafın da kazanabileceği bir maçtı. Zevkli bir mücadele oldu, zemin çok kötüydü. Ben de çok şey söyleyebilirim ama ben onlar gibi değilim. Bir şey söyleyeceksem gider yüzlerine söylerim. Şenol hocaya teşekkür ediyorum, üzerimde emeği çoktur. Sadece Şenol hoca benim için farklıdır, geri kalanın bir değeri yoktur. Hocalarımız uzun zaman sonra gördüm, farklı duygular içindeydim. Şampiyon olduk, Türkiye Kupası aldık, eşantiyon geldiğim yere 5 milyon euro kazandırdım. Efsane dedikleri oyunculardan daha çok şey verdim. Demek ki onlarda vefa, kadir kıymet bu kadarmış. Söyleyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Ä°ÅžTE O AN

Haberin Devamı

Ses bombası Burak ve Girayın üstünde patladı
   Â

Not: Fotoğraf LİG TV'den alınmıştır...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!