AÄŸabeye son öpücük

Güncelleme Tarihi:

Ağabeye son öpücük
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 02:00

TEDAVİ gördüğü Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde kurtarılamayan Türk Halk Müziği sanatçısı Kamil Sönmez, bugün memleketi Ordu’nun Perşembe ilçesinde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Kamil Sönmez için memleketi Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde tören düzenlendi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ve ailesinin yanı sıra çok sayıda hemşerisi, Sönmez’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
 
KAMİL SÖNMEZ ORDU'DA TOPRAĞA VERİLDİ (FOTO-GALERİ)

2 çocuk babası 65 yaşındaki Kamil Sönmez, memleketi Ordu’nun PerÅŸembe Ä°lçesi Belediye Meydanı’nda kılınan cenaze namazı ardından KozaÄŸzı Mezarlığı’nda topraÄŸa verildi. Kamil Sönmez’in kız kardeÅŸi Emine Arslan ve sınıf arkadaşı Dursun Alkan, ünlü sanatçının tabutunu öperek gözyaşı döktü. YaÄŸmur altındaki cenaze törenine çok sayıda kiÅŸi katılırken, PerÅŸembeli balıkçılar da kayıkları ile Kamil Sönmez için denizde saygı duruÅŸunda bulundu.    Â

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAKİ CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR         

KAMİL SÖNMEZ'İN GÖRÜNTÜLERİ - ARŞİV / WEB TV


 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!