5.7 milyon takipçimi alır giderim!

Güncelleme Tarihi:

5.7 milyon takipçimi alır giderim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 09:09

Kim Kardashian’dan son yılların gözde teknoloji şirketi Instagram’a açık tehdit... Son günlerde Facebook’tan paylaşılacak fotoğrafları satacağı yönünde haberlere konu olan Instagram, en büyük müşterisini kaybedebilir.

Haberin Devamı

Bugün yaklaşık 5 milyon 700 bin takipçisiyle Instagram’ın bu alandaki lideri olan Kardashian, fan’larını da alıp rakip bir fotoğraf paylaşma sitesine üye olabileceğini açıkladı. Bu da Instagram’ın 6 milyon müşterisini kaybetmesi anlamına geliyor.

Gizlilik politikasının değiştirildiği ve kuruluşun kullanıcı fotoğraflarını haber vermeksizin satabileceği haberlerinin yayılması üzerine, Instagram kullanıcıları tepkilerini sosyal medya ve medya üzerinden yansıtmışlardı.

Instagram’ın yöneticisi Kevin Systrom blogunda, “Kafa karıştırıcı bir dil kullandığımız için yanlış anlaşılma bizim hatamız” dedi ve gizlilik politikası koşullarını değiştireceklerini belirtti.

Haberin Devamı

Instagram’ın yaptığı değişiklikler 16 Ocak’ta yürürlüğe girecek. Değişikliklere karşı sosyal medyada tepki veren bir kullanıcı, değişikliği “intihar mektubuna” benzetmişti. Facebook, Nisan ayında 1 milyar dolar ödeyerek Instagram’ı satın almıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!