7 Bilgeler’e Turizm Oscarı

Güncelleme Tarihi:

7 Bilgeler’e Turizm Oscarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 00:00

İzmir’in Selçuk İlçesi’ne bağlı Çamlık Köyü’ndeki Türkiye’nin ilk Şaraphane Oteli, “7 Bilgeler” Turizm Oscarı sayılan “Skalite Ödülü”ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Biri suit 5 odası, şarap tadım odaları, açık-kapalı restoranı ve toplantı salonu bulunan “7 Bilgeler” Şaraphane Otel, Profesyonel Turizmciler Örgütü SKAL’un Kuşadası Şubesi’nin önerisiyle ödülü aldı. Üyeleri ile “7 Bilgeler” de buluşan Kuşadası SKAL Kulüp Başkanı Alcan Kartoğlu, otelin bölgeye farklı bir konsept getirdiğini belirtti. Böyle bir tesisin hem ilçe hem de bölge için referans olacağını kaydeden Kartoğlu, “Hem butik otel, hem de restoran konsepti ile bölgemizde tek tesis olma özelliğini taşıyor. Bu nedenle bu yıl verilecek olan ve Turizm Oscar’ları olarak adlandırılan Skalite Ödülü’ne aday gösterdik. Kabul gördü, 7 Bilgeler ödülünü 16 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenecek törende alacak” dedi. Şaraphane Otel’in sahipleri Bilge- Gülgün Yamen çifti, turizm profesyonellerinin yarattıkları konsepte değer vermesinden onur duyduklarını belirterek, “Bu tesisin Kuşadası için bir referans olduğuna
inanıyoruz. İnternet ortamında ve butik otel sitelerinde 9.5 ile en yüksek beğeniye sahip tesisler arasında en üst sıralardayız. Şaraplarımız ve konseptimiz ile iddialıyız” dedi.

Haberin Devamı

7 Bilgeler’e Turizm Oscarı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!