"Ben gerizekalı mıyım?"

Güncelleme Tarihi:

Ben gerizekalı mıyım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 18:55

Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in NTV yayınına bağlanarak "Rıdvan orada mı" sorusuna ve Galatasaray ile ilgili kullandığı iddia edilen ifadelere açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Braga'yı deplasmanda 2-1 yenerek bir üst tura yükselmesinin ardından daha önceki açıklamalarıyla sosyal medyada tepki gören Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı taraftarlara cevap verdi.

İŞTE RIDVAN DİLMEN'İN AÇIKLAMALARI / WEB TV
 
"Fatih Terim ile Görüştüm"

Fatih Terim ile telefonda görüştüğünü ifade eden Dilmen, "NTV'ye bağlandığında beni sormasıyla ilgili bir soru yönelttim. O da bilmiyor bu konuların nereden çıktığını... Hocam, bana 'Nereden çıktı bu söylemler. Beni aradıklarında ben takım otobüsündeydim. Rıdvan da orada mı diye sordum sadece' dedi. Hocam, Güntekin'in sesini duyunca benim de orada olduğunu sanmış. Durum bundan ibaret" ifadelerini kullandı.
 
Dilmen: "Ben gerizekalı mıyım?"

"Ben gerizekalı mıyım. Ben söylemediÄŸim bir cümle için kendimi savunmam. Söyledikleri tarihte, zaten Manchester United ile Galatasaray oynuyor, daha 1. haftadalardı. Ä°ki Cluj ve iki Braga maçı oynanmamış. Ben de gerizekalıyım ya 'Galatasaray gruptan çıkamaz' diyeceÄŸim. Yarın programım var, 6 dakikalık bir konuÅŸma var ve onu bir yayınlayayım da insanlar bir dinlesinler, çok dert etmiÅŸlerse... Benim rahatlayamaya ihtiyacım yok, saygısız bir insan deÄŸilim ve ben Fenerbahçeliyim. O gün Galatasaray'ı teknik olarak eleÅŸtirdik ancak Galatasaray sıfır puan falan çeker demedim." Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!