Sivasspor 1-3 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor 1-3 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2012 16:20

Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükselen Galatasaray, Muslera, Hamit, Riera ve Melo gibi isimlerden yoksun çıktığı 15. hafta maçında deplasmanda Sivasspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti ve gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi rakibine gözdağı verdi.

Haberin Devamı

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 43. saniye ve 57. dakikada Umut Bulut ile 35. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golünü ise 19. dakikada Erman Kılıç attı.     

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR - Adem Kabayel'in objektifinden

Sarı-kırmızılı takım bu galibiyetle puanını 29'a yükseltti ve dün Beşiktaş'a kaptırdığı liderliği geri aldı. Sivasspor ise 19 puanda kaldı.   

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sivasspor ise deplasmanda Kardemir Karabükspor'u konuk edecek...

TERİM'DEN OYUNCULARINA ÖVGÜ

RIZA ÇALIMBAY: "BU TAKIMA TAKVİYE ŞART"

MAÇIN CANLI ANLATIMI

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI 

- Umut Bulut, 57. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-1'e getirdi.
- Burak Yılmaz, 35. dakikada attığı golle skoru 2-1'e getirdi.
- 19. dakikada Erman Kılıç'ın golü ile skor 1-1 oldu.
- Galatasaray 43. saniyede Umut Bulut'un attığı golle skoru 1-0 yaptı...

UFUK CEYLAN: "ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET"

Haberin Devamı

RIERA KADRODA YOK  

Sivasspor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor karşısında, Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz temsilcisi Braga'yı 2-1 yenerek gruptan çıkan kadroda önemli değişikliğe gitti. Orta alanda kart cezalısı Felipo Melo'nun yerine Yekta Kurtuluş, kalede ise Fernando Muslera'nın yerine Ufuk Ceylan forma şansı buldu. Braga maçında ilk 11'de başlayan Hamit Altıntop, bu maçta yedek soyunurken, orta alanın sağında Aydın Yılmaz görev yaptı. Yine Portekiz temsilcisi karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Emre ve Elmander yedek soyunurken, Riera ise 18 kişilik kadroda yer almadı. Elmander'in yerine Umut Bulut, Riera'nın yerine Hakan Balta ve Emre'nin yerine Amrabat görev yaptı.

SİVASSPOR'DA EKSİKLER

/images/100/0x0/55ea0ebcf018fbb8f8684846

Haberin Devamı

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya sürdüğü 11'den farklı olarak sadece sakatlığı bulunan Michael Eneramo'nun yerine Pedriel'e kadroda şans verdi. Sakatlığı bulunan Milan Cerny ve Korcan Çelikay, 18 kişilik kadroda yer almadı.

STADIN ZEMİNİ

Sivas'ta hafta içinde etkili olan kar yağışına rağmen 4 Eylül Stadı'nın zemini maça hazır hale getirildi. Hafta başından bu yana açık tutuklanan alttan ısıtma sayesinde stadın zemini kar tutmadı. Karşılaşmayı yaklaşık bin 500 sarı-kırmızılı taraftar izledi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar da soğuk havaya rağmen maça ilgi gösterdi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst de maçı izledi. Karşılaşma için 95 basın mensubu akreditasyon yaptırdı. Sivasspor, “Sağlıklı nesiller için bebeğinize hergün 500 ml anne sütü içirin” yazılı pankartla sahaya çıktı. Sivassapor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi tokalaşarak birbirlerine başarı diledi.

Haberin Devamı

Stat: 4 Eylül
Hakemler: İlker Meral, Adil Sinem, Hakan Yemişken
Sivasspor: Borjan, Uğur Kavuk (Dk. 37 Erhan Güven), Navratil, Rajnoch, Ziya Erdal, Kamil Grosicki, Kadir Bekmezci (Dk. 63 Mehmet Nas), Adem Koçak, Pedriel, Erman Kılıç (Dk. 74 Abdülkadir Özgen), Aatif
Galatasaray: Ufuk Ceylan, Eboue, Dany, Semih Kaya, Hakan Balta, Aydın Yılmaz (Dk. 83 Emre Çolak), Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Amrabat (Dk. 89 Cris), Burak Yılmaz (Dk. 69 Engin Baytar), Umut Bulut
Goller: Dk. 1 ve Dk. 57 Umut Bulut, Dk. 35 Burak Yılmaz (Galatasaray), Dk. 19 Erman Kılıç (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 44 Hakan Balta (Galatasaray) Dk. 62 Adem Koçak (Sivasspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!