Olaylı maç Karşıyaka'nın

Güncelleme Tarihi:

Olaylı maç Karşıyakanın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 15:18

Beko Basketbol Ligi'nin 9. haftasındaki Pınar Karşıyaka - Galatasaray Medical Park mücadelesi olaylı başladı... Maçın başında yaşananlar nedeniyle Ergin Ataman oyuncularını alıp soyunma odasında gitti. Sahanın temizlenmesinden sonra maç kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmanın 4. çeyreğinde Karşıyakalı taraftarların sahaya yabancı maddeler atması yüzünden oyun bir kez daha durdu. Bu kez de soyunma odasına giden hakemler oldu... 15 dakikalık aranın ardından hakemler ve iki takım sporcuları yeniden sahaya çıktı ve mücadele kaldığı yerden devam etti. Zorlu karşılaşmayı Pınar Karşıyaka 72-69'luk skorla kazanarak Galatasaray MP'a ligdeki ilk yenilgisini tattırdı. Ayrıca Pınar Karşıyaka, iç sahada Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş'tan sonra sarı-kırmızılı takımı da yenerek büyük bir başarı elde etti.

Haberin Devamı

Ligin yenilgisiz lideri Galatasaray MP ile 5. sıradaki Pınar Karşıyaka mücadelesi başladığı gibi durmak zorunda kaldı...

PINAR KARÅžIYAKA 72-69 GALATASARAY MP

OLAYLARDAN VE MAÇTAN FOTOĞRAFLAR

Karşıyaka taraftarları maç öncesinde büyük bir koreografi hazırlığında bulundu... Mücadelenin başlaması için iki ekip de sahaya çıktı. Hava atışı ile birlikte tüm taraftarlar sahayı konfeti yağmuruna tuttu ve tribünde dev bir 'başı kesilen aslan' posteri açtı.

Görevliler hemen zemini temizlemek için sahaya girdi. Galatasaray Medical Parl Antrenörü Ergin Ataman ise tünm oyuncularını alarak soyunma odasına gitti.  Ergin Ataman'ın bu hareketi tribünler ve Karşıyaka koçu Ufuk Sarıca'nın tepkisini çekti..

ERGÄ°N ATAMAN Ä°SYAN ETTÄ°

TRÄ°BÃœN KARIÅžTI

Sarı-kırmızılı oyuncuların soyunma odasına gitmesiyle birlikte Galatasaraylı taraftarlar ile Karşıyakalı taraftarlar arasında gergin dakikalar yaşandı. Güvenlik güçleri olaylara hemen müdahale ederek tansiyonun yükselmesini engelledi.

Haberin Devamı

Ä°STÄ°KLAL MARÅžI OKUNDU

Galatasaray'ın sahaya çıkmasıyla mücadele yeniden başlayacaktı ancak Karşıyaka ve Galatasaray taraftarları aynı anda İstiklal Marşı okumaya başladı. Maç, İstiklal Marşı'nın bitmesiyle başladı...

Olaylı maç Karşıyakanın
  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!