Cem Yılmaz 2 yıl boyunca D-Smart'ta

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz 2 yıl boyunca D-Smartta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 13:49

Digital platform D-Smart, TİM Show Center'da dün gece gerçekleşen özel davetinde, konuklarını Cem Yılmaz ile buluşturdu. Geceye katılan Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Cem Yılmaz'ın "Bir Tat Bir Doku", "CMYLMZ Bifo", "CMYLMZ Gösteri" ve "Üniversitelerde soru cevap " adlı şovlarının 1 Mart 2013'ten itibaren 2 yıl boyunca sadece D-Smart'ta yayınlanacağı açıkladı.

Haberin Devamı

CEM YILMAZ D-SMART'TA 

D-Smart, Doğan TV ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyelerinin, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin ve D-Smart çalışanlarının katıldığı gecede Cem Yılmaz yaptığı show ile konukları kahkahalara boğdu.

CEM YILMAZ'A PLAKET

Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yalçındağ ve D-Smart CEO'su Ali Güven, Cem Yılmaz'a özel bir plaket verdi. Arzuhan Doğan Yalçındağ konuyla ilgili olarak, "Bizim için büyük bir keyif, Cem Yılmaz ülkemizin en önemli sanatçılarında biri. Her zaman çok takdir ile izliyorum kendisini. D-Smart'a çok yakışıyorsunuz diyorum, 'smart bölümüyle doğru' diyor. Zaten çok zeki. Dolayısıyla bence iyi bir birliktelik olacak. Bunu sağladıkları için arkadaşlarda teşekkür ediyorum, Cem Bey'e de" dedi.

Haberin Devamı

'GÜÇLÜ KURUMLAR ÜRETEN İNSANIN ARKASINDA OLMALI'

Cem Yılmaz, televizyon ile ilişkisinin yalnızca bir izleyici düzeyinde olduğunu belirterek, "Bizim gösterimizin sinemadaki sunumu ile ilgili çok desteği oldu D-Smart'ın. Bir de gösterimizin televizyonlarda D-Smart aracılığı ile gösterilmesi söz konusu oldu. Çok mutlu oldum çok sağ olsunlar. Kitlemizi genişletmek için başka imkanımız yoktu. Benim bir tane televizyonum var ama D-Smart'ın birçok televizyonu var içinde" diye konuştu.

Yılmaz ayrıca, "Değerli iş üretmek yalnızca fikirle olmuyor. Önemli bir kaynak ihtiyacı var. Güçlü kurumların üreten insanın arkasında olması çok önemli" ifadelerini kullandı.

"ÇOK CİDDİ HD KANALLARIMIZ BEKLEMEDE"

D-Smart'ın yayın politikaları hakkında da açıklamalarda bulunan D-Smart CEO'su Ali Güven, hemen hemen 2012 yılının başından itibaren birkaç ayda bir, bir yeniliği mutlaka devreye aldıklarını vurgulayarak, "Şu an HD kanalda 29'dayız fakat, kapasite artırımı için Türksat'tan haber bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Cem Yılmaz ile gerçekleşen işbirliğinin iki nedeni olduğunu belirten Güven şunları kaydetti: "İlki ticari nedenler. Eğlence dünyasında ticari olarak çok büyük bir isim, belki de Türkiye'nin en önemli ismi diyebilirim. Birde bunun şahsi tarafı var. Ben Cem Yılmaz'ı Leman Kültür'de çıktığı zamanlardan beri takip ederim. Ben Cem Yılmaz'a baktığım zaman çok ciddi akıl ürünü görüyorum. Bunu da mümkün olan en çok kitlelere ulaştırmak için kendime görev sayıyorum” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!