"Baros - Quaresma takası sürpriz olmaz"

Güncelleme Tarihi:

Baros - Quaresma takası sürpriz olmaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 12:12

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk önemli açıklamalar yaptı. Bir dönem gündeme gelen 'Baros - Quaresma takası' ile ilgili olarak "Bir dönem Konuşuldu ama çok ihtimal vermiyorum' diyen Öztürk, 'Ancak olursa da büyük bir sürpriz demem' dedi.

Haberin Devamı

TRT Spor'daki Basın Tribünü programına konuşan Adnan Öztürk "Benim rakibim yurt dışında maç yaptığı zaman formasının rengine bakmam. F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde zafere ulaşmasını isterim. Doğal olarak buna sevinirim. Biz düşman değiliz ki" dedi...

 

İşte Adnan Öztürk'ün açıklamaları...

 

"FATÄ°H TERÄ°M'LE HiÇBiR SORUNUM YOK"Â

 

F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde zafere ulaşmasını isterim. Tabii ki sevinirim. Sonuçta Türk takımı kazanacak. Fatih Terim, G.Saray'ın en önemli profesyonellerinden bir tanesi. Amiral gemisini teslim ettiğimiz profesyonel. Terim'le bugüne kadar en küçük bir problemimiz olmadı. Eski başkan Adnan Polat ile de bir sorunum yok.

Haberin Devamı

 

G.Saray sürdürebilir başarıyı yakalamazsa başarılı olmuş sayılmaz. G.Saray'ın Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasında olması lazım. Avrupa'nın ilk 10 kulübünü gözümüzde büyütmememiz lazım. Barcelona ve Real Madrid büyük borçlardan bugünlere geldi. Onlar dünyada marka oldularsa bizim Türk takımlarımız da ve G.Saray da marka olabilir.

 

2010-11 sezonunda şike yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum. Ben amatör bir futbol seyircisiyim. Bu konuda uzmanlar konuştu. Benim işim değil.

 

EN BÃœYÃœK HAYALÄ°M 'SPOR LÄ°SESÄ°'

 

Kulübün başında bir başkan varken ben başkan olacağım demek abesle iştigaldir. En büyük hayalim Galatasaray Spor Lisesi. Ali Sami Yen Spor Lisesi'nin 2 bin öğrencisi olursa en mutlu kişi ben olacağım.

 

QUARESMA BÄ°ZE SÃœRPRÄ°Z OLMAZ

 

Ben 12 yaşımda geldim bu camiaya, 37 sene olmuş. Kulüpte de 12 senedir faalim. Varsa ben görmedim. Ama birileri kendilerine 'Derin Galatasaray' süsü veriyorsa, onları ben bilemiyorum. Ateş üfleyerek sönmez, cümlesi bana ait değil. O cümle Atilla Aksoy'a ait. Quaresma transferi konusunun çok ciddi olduğunu tahmin etmiyorum. Milan Baros takası konuşuldu ama çok ihtimal vermiyorum ancak olursa da büyük bir sürpriz demem. Olabilir.

 

Haberin Devamı

BAZI ÅžEYLERÄ° HESAPLAYAMADIK!..

 

CLUJ maçında stadı öyle görünce kötü oldum. Bizim hesaba katmadığımız bazı şeyler oldu. Temel çukuru 70-80 metre kazılan bir gökdelen inşaatı var. Öbür tarafta hastane inşaatı var. Cendere yolunda yeni inşaatlar başladı. Bu yaz stadın zemini ile ilgili ciddi çalışmalar yapılacak.

 

Plaf-off'larda Beşiktaş ile oynayacağımız ve iptal edilen maçta İnönü Stadı'na metrekareye 80 kg yağmur yağdı. O akşam da metrekareye 65-70 kg bir yağmur yağdı. Çatı ile zeminin pek alakası yok. Çatı stadın orjinal projesinde var. Sorumluluklarımızı biliyoruz.

 

Haberin Devamı

ARDA'YI GÖZLERİNDEN ÖPERİM

 

Adnan Öztürk, Arda Turan'ın F.Bahçe Ülker kampını ziyaret etmesi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: Arda, alt yapımızdan yetişmiş, milli futbolcumuz. İspanya'ya transfer olarak, hepimizin gururu oldu. F.Bahçe'nin kampını İspanya'da ziyaret etmiş diye kıyamet kopuyor. Ben Arda kardeşimi böyle bir hareket yaptığı için gözlerinden öpüyorum. Biz artık öyle bir hale geldik ki, ortada bir rekabet yok da düşmanlık varmış gibi olduk. Samimi söylüyorum, benim rakip takımlarım, yurt dışında maç yaptığı zaman formasının rengi beni hiç ilgilendirmiyor. Türk takımlarını destekliyorum.

 

AY-YILDIZ ÖNEMLİ

 

Onun göğsündeki Ay-Yıldız beni ilgilendiriyor. Türkiye'deki fanatizm, ziyareti farklı yöne çekerek fırtınalar kopartıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!