Ak Sakallı Dede'ye uyuşturucu gözaltısı

Güncelleme Tarihi:

Ak Sakallı Dedeye uyuşturucu gözaltısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2012 00:00

“Leyla ile Mecnun” dizisinin Ak Sakallı Dede’si Köksal Engür, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla eşi Jale Engür’le birlikte gözaltına alındı. Oyuncunun evinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu. Köksal Engür'ün, esrar ve hassas terazinin kendisine ait olduğunu itiraf ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla eşi Jale Engür ile birlikte gözaltına alınan Leyla ile Mecnun dizisinin Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür, emniyetteki ifadesinde, evde bulunan 1300 gram esrar ve hassas terazinin kendisine ait olduğunu itiraf ettiği öne sürüldü. Aynı operasyon kapsamında 15 torbacının daha yakalandığı belirtildi.     

İŞTE İLK FOTOĞRAFLAR

AK SAKALLI DEDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / WEB TV

Beyoğlu, Cihangir’deki evinde hassas terazi ile birlikte paketler halinde 1 kilo 300 gram esrarla yakalanan Köksal Engür ve eşi Jale Engür'ün dün başlayan sorgusuna devam edildi. Köksal Engür’ün, ifadesinde, esrarın kendisine ait olduğunu itiraf ettiği bildirildi. Telefon ve fiziki takibin ardından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonu başlatan narkotik ekipleri, aynı operasyon kapsamında 15 torbacıyı daha gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Ak Sakallı Dedeye uyuşturucu gözaltısı

UYUŞTURU YÜZÜNDEN HAYATLARI DAĞILDI

SAHNEYE ÇIKAMADI

Dün, Köksal Engür'ün de rol aldığı Maçka G -Mall'daki Tiyatro Dot'un Dotmarsta Salonu'nda sahnelenecek oyun için duyurular yapılmıştı.

AK SAKALLI DEDE'YE GÖZALTI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’da uyuşturucu satışı yapan ve ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik aldığı ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan telefon takibine “Leyla ile Mecnun” dizisinin Ak Sakallı Dede’si Köksal Engür de takıldı. Eşi Jale Engür’le birlikte uyuşturucu sattığı iddia edilen Engür’ün evine dün sabah saatlerinde baskın yapıldı.

Evde paketler halinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu. Ekipler, Köksal Engür’ün gözaltına alınmasından sonra ayrı yaşadığı eşi Jale Engür’ün Beyoğlu’ndaki evine girdi. Jale Engür de gözaltına alındı. Engür çifti, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Köksal Engür ve eşi Jale Engür “uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlanıyor. Operasyonda yakalanan diğer zanlılar da dört gün sorgulandıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.  

Haberin Devamı

KÖKSAL ENGÜR KİMDİR

Köksal Engür, eğitimini tamamlamadan önce sanat yaşamına başlayan oyunculardandır. 1956 yılında TRT Ankara Radyosu, Çocuk Saati programında kısa radyo tiyatrolarıyla başlayan deneyimleri, Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 1969 yılında mezun olana kadar sürdü. TRT'de programlara katılmanın yanında, seslendirme çalışmalarının da temelini atan sanatçı, Ankara Halkevi, Sahne 9, Ankara Deneme Sahnesi, Çağdaş Sahne, Hodri Meydan Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Küçük Sahne gibi özel tiyatrolarda ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi yapımlarında çeşitli roller aldı. Radyo deneyimlerini seslendirmedeki ustalığını geliştirmekte kullanan Engür, tiyatroyla sınırlı kalmayıp, sinema ve dizi filmlerinde de oynadı. Sanatçı, Süngerbob Kareşort çizgidizisinde Squitward'ü seslendirmektedir. Korkuyorum Anne filmiyle ödül alan oyuncu, Susam Sokağı'ndaki Büdü karakterini ve çizgi filminde Red Kit'i de seslendirmişti. Şu anda Leyla ile Mecnun'da "Ak Sakallı Dede" ve "Karabasan" rollerinde oynamaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!