Yönetime düşen görev

MAÇ başlıyor, Fenerbahçe güzel top oynuyor. Akhisar Belediye takımına bakıyorum, aynen meşhur köftelerine benziyor.

Haberin Devamı

Düşünüyorum; bu Akhisar Belediye, Süper Lig’de nasıl mücadele ediyor diye... Ve o dakikalarda Fenerbahçe’nin maçı 4-5 farklı kazanacağı fikrindeyim.
İkinci yarı başlıyor, o Akhisar Belediye gidiyor, yerine adam gibi top oynayan, kendi kapasitesinde iyi mücadele eden bir takım geliyor. Fenerbahçe’ye bakıyorsunuz, bu sene alışık olduğumuz etkisiz, 90 dakika bitsin de gidelim diyen bir takım karşımızda.
Kalite derseniz, maçların yüzde 98’inde olduğu gibi yine yok. Fenerbahçe’de bir virüs var. Bu zaman zaman ateş yapıyor, halsizlik yapıyor. Arada bir hastalık düzelir gibi oluyor ama tekrar eski haline dönüyor. Bu virüsü temizlemek, hastayı sağlıklı hale getirmek yönetimin işi.

Bülent Yıldırım formsuz

Akhisar Belediye, bu sene kümede kalmayı başarırsa. Kümede kalmak, şampiyon olmaktan çok daha kolaydır. Birinde şansın 18’de bir. Diğerinde
18’de 15.
Akhisar Belediye’nin yediği golde de, Çağdaş havadan paraşütle inen adamları seyreder gibi topları seyretti, ortaları seyretti. Onlar da gitti gol oldu.
Hakemden bahsetmeyelim diyoruz ama onlar mecburi bahsettiriyorlar. Akhisar Belediye’nin attığı gol, yardımcı hakemle, orta hakemin Akhisar Belediyesi’ne hediyesi.
51. dakikada kaleci Volkan’ın pozisyonu, kaleciye pas. 55. dakikada Akhisarlı Kenan’a gösterdiği sarı kart inanılmaz. Çünkü Gökhan’ın yaptığı hem faul, hem de kesin sarı kart.
Bülent Yıldırım, uzun bir ceza dinlenmesinden sonra sahalara döndü ama hala formsuz.

 

Yazarın Tüm Yazıları