Tablo aynı tablo

4 GOL var... Bol bol da pozisyon... Hem Galatasaray’ın hem de İstanbul BŞB’nin girdiği...

Haberin Devamı

Şöyle bakabilirsiniz, “Seyirci olarak daha ne istiyorsun kardeşim?” Ben de net cevap veririm: “Kalite var mı?” Çok kötü, çok kötü. Yok!” Pozisyonların çoğu kaptırılan toplar. Tamam, futbol hatalar oyunudur. Bu hataların da bir derecesi var kardeşim. Avrupa’daki hatalar yüzde 10, bizdeki hatalar yüzde 80. Burak ile Umut Türkiye’de iş yapıyorlar, gol de atıyorlar. Ama ikisi de Galatasaray’ı Avrupa’da taşıyacak golcü değiller. Bir asist yapıyor çok güzel, diyorsun ki “Yavaş yavaş bu işi öğrenmeyi başlamışlar”, arkadan üç tane pozisyonu dağlara taşlara gönderiyorlar. Yani huylu huyundan vazgeçmiyor.

Webo çok kaliteli

GEÇEN yıllarda İstanbul BŞB, iki farklı geriye bile düşse, bitiş düdüğü çalmadan “Bu takımı yendim” diyemezdin. Şimdi o takımın yerinde yeller esiyor. En fazla da Webo’ya yazık oluyor. Bu takım onu hak etmiyor. Çünkü Webo bugün 4 büyük takımın hepsinde açık ara forma giyer ve çok iş yapar. İstanbul BŞB kaça aldı bilmiyorum ama mutlaka ucuz almıştır. Pahalı olsaydı büyüklere giderdi.
Hayret ettim, İstanbul BŞB’nin tribünde 60-70 tane taraftarı olmuştu. Demek ki geçtiğimiz yıllarda kulüp çalışan ve futbol oynayanların akrabaları arttı. Hamit de biraz toparlanma var. Ama maalesef Galatasaray’da yok.

Haberin Devamı

Kırmızı çıkmalıydı

EKRANDA bir yazı “En iyi defans oyuncusunu seç ....’ya gönder.” Mesela dün gece Galatasaray için en iyi defans oyuncusu Hüseyin Göçek’ti. Bu mesajı atanlar bence kazanırlardı. Çünkü daha 5. dakikada Galatasaray’ın 10 kişi kalması gerekirdi. Yapılan hareket net kırmızı. Her şeyi bırakın, önde giden bir adam bütün defans arkasında, kendini niye yere atsın?

 

Yazarın Tüm Yazıları