Koli bantlı cinayet

Güncelleme Tarihi:

Koli bantlı cinayet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 22:59

Üniversiteli genç kız, İstanbul Bahçelievler’de yeni taşındığı evde ağzı koli bandıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü. Evin internet bağlantısını yapan genç, “Birlikte olmak istedim, reddetti” dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Bahçelievler’de özel bir üniversiteye bu sene kayıt yaptıran Antalyalı Fatmanur Çelik, kız arkadaşı S.K. ile okula yakın bir yerden bir ay kadar önce daire kiraladı. Taşınma sırasında evin internet bağlantısını yapan Cem K., Fatmanur’a arkadaşlık teklif etti. Israrlı Cem K., teklifine her seferinde ‘Hayır’ yanıtı aldı. Önceki akşam saat 22.00 sıralarında evine dönen Çelik’in kız arkadaşı anahtarıyla eve giremeyince çilingir çağırdı. İçeri giren genç kız, ev arkadaşının yarı çıplak cesediyle karşılaştı. Çığlık seslerini duyan bina sakinleri 5’inci kata koştu.

KATİL EVE PLANLAYARAK GELMİŞ

Ağzı koli bandıyla kapatılan Fatmanur Çelik’in tecavüze uğradığı, direndiği için kafasında darp izleri olduğu öne sürüldü. Çelik’in arkadaşı, “Evde koli bandımız yoktu” deyince katilin eve hazırlıklı geldiği iddiasını güçlendiriyor. 

Haberin Devamı

YAKALANDI, HER ŞEYİ ANLATTI

Çelik’in ev arkadaşının güvenlik kamerasındaki kişi için “Bu, Fatmanur’u rahatsız eden internetçi” demesi üzerine polis Cem K.’yı bir internet kafe çıkışında yakaladı. Cem K.’nın üzerinde, öldürülen Çelik’e ait cep telefonundan çıkarılan hafıza kartı bulundu. İnternet kafede hafıza kartındaki fotoğrafları incelediğini anlatan Cem K., “Ondan çok etkilendim. Sahip olmak için böyle bir şey planladım. O gün de internete bakacağımı söyleyerek girdim. Birlikte olmak istedim. Ağzını ve burnunu koli bandıyla bantladım. Tecavüz ettikten sonra öldüğünü fark ettim” dedi.

GÜVENLİK KAMERASINDA

Binanın güvenlik kamerası görüntülere göre Fatma Nur Çelik’in arkadaşının dışarı çıkmasını fırsat bilen bir kişi dün saat 17.00 sıralarında binaya geldi. Kapı girişinde bulunan kamera kayıtlarına göre kuşku uyandıran hareketler yapan şüpheli, kapıda sigara içip binaya giriyor ve 18.15’te çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!