Alexandra Ankara'yı salladı

Güncelleme Tarihi:

Alexandra Ankarayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 00:00

Hafta sonu Ankara’yı sallayan ünlü DJ Alexandra Stan, “Türkiye’de insanlar çok sıcakkanlı, konserler iyi başlıyor fakat ilerleyen dakikalarda aşırı sevgilerinden dolayı olumsuz şeyler yaşanabiliyor” dedi.

Haberin Devamı

MR. Saxobeat şarkısıyla dünyaca üne kavuşan ve defalarca Türkiye’de konser veren Alexandra Stan, hafta sonu Ankara’yı salladı.
Şarkıları kadar güzelliğiyle de geceye damga vuran Romanyalı yıldız, sahnedeki ilk şarkısını ünlü Dj Ozan Doğulu ile birlikte söyledi. Stan’ı dinlemeye yaklaşık 7 bin kişi geldi. Konser sonrası hayranları güzel yıldız ile fotoğraf çektirmek için sıraya girerken, Stan uzun süre kulisten dışarı çıkamadı.

Konserden zevk aldım

Konser sonrası Ankara Hürriyet’e açıklamalarda bulunan Alexandra Stan, “Ankara’ya ikinci kez geliyorum. Diğeri kulüp konseriydi bu ise geniş katılımlı bir açık hava konseri. Bugünkü konserden daha çok zevk aldığımı söyleyebilirim” dedi. İstanbul’da birçok farklı ülkeden insanların olduğunu, Ankara’da ise tersi bir durum söz konusu olduğunu ifade eden güzel yıldız, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

İnsanlar çok sıcakkanlı

“Gözlemlediğim kadarıyla insanlar burada daha sıcakkanlı. Burası tam bir Türk şehri ve Türkiye’nin gerçek yüzünü yansıtıyor. Bu yüzden burayı çok sevdim. Türkiye’de insanlar çok sıcakkanlı, konserler iyi başlıyor fakat ilerleyen dakikalarda aşırı sevgilerinden dolayı olumsuz şeyler yaşanabiliyor. Burada ise organizasyon süperdi. Böyle bir şey yaşamadım.”

Anıtkabir’i ziyaret edecek

Ankara’ya çok fazla gelme şansı bulamadığını kaydeden Stan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün mezarının burada olduğunu ve devasa bir yapı olduğunu duydum. Orayı açıkçası merak ediyorum bir dahaki gelişimde ziyaret edeceğim” diyerek sözlerini bitirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!