GENÇLER’İN KEYFİ TAVAN YAPTI

Güncelleme Tarihi:

GENÇLER’İN KEYFİ TAVAN YAPTI
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2012 22:45

Bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Başkent ekibi, ilk kez iki maç üst üste kazanırken, iki maçta da kalesini gole kapadı. İstanbul BŞB’ye karşı deplasmanda aldığı galibiyet sayısında da öne geçti.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlılar, milli maçlar nedeniyle verilecek araya moralli giriyor.

3 puanı hanesine yazdıran Şimşekler, ligin üst grubunda kalmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Süper Ligin 7. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 2-0 yenerek 3 puan alan Gençlerbirliği’nin keyfine diyecek yok. Kırmızı-siyahlılar, 2014 Dünya Kupası Grup eleme maçları nedeniyle, lige verilecek araya moralli girmenin mutluluğunu yaşıyor.
Bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Başkent ekibi, geçen hafta Kayserispor karşısında elde ettiği farklı zaferin ardından, ilk kez üst üste iki maç kazandı. Kırmızı-siyahlılar, iki maçta da kalesini gole kapatırken, İstanbul Büyükşehir Belediye’ye karşı, dış sahadaki galibiyet sayısında da 3-2 öne geçti.
Puanını 12’ye çıkaran ve lider Galatasaray ile aradaki farkı 2’ye indiren Başkent temsilcisi, bu sonucun ardından ligin üst grubunda kalmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

“Aynı 11 ile oynamamız önemli”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, iki takım için de önemli olan bir maçı geride bıraktıklarını belirtip, “Aldığımız galibiyet bize moral oldu” dedi.
Geçen hafta sahaya sürdüğü 11 ile İstanbul BŞB maçına başlamalarının kendileri açısından sevindirici olduğunu dile getiren Çapa, şunları söyledi:
“Bu zamana kadar bunu yapamadığımız için beklenen oyunu sahaya yansıtamamıştık. Hava şartları iyi görünse de rüzgar ve zeminin kaygan olması, oyunu olumsuz etkiledi. Bu galibiyet, milli maçlar öncesi bizim için iyi bir moral oldu. Galatasaray maçına iyi hazırlanarak iyi futbol oynayıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.”
Gençlerbirliği’nin savunma oyuncusu Serkan Kurtuluş, zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini ve hafta arasında buna göre hazırlandıklarını ifade ederek, “İyi bir takımla karşılaştık. Takım olarak iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Çok iyi oynadığımız söylenemez ama çok iyi mücadele ettik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!