Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

Güncelleme Tarihi:

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2012 22:37

22. Dönem CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu’nun kızı Ela Kurtulmuşoğlu ile Sunteks Plastik ve Ambalaj şirketinin sahibi Kayserili sanayici Suat Hisarcıklılar’ın oğlu Esat Hisarcıklılar, evlendi.

Haberin Devamı

Rixos Otel’de düzenlenen düğüne gelinin babası Muzaffer Kurtulmuşoğlu ve annesi Nurşen Kurtulmuşoğlu ile damadın babası Suat Hisarcıklılar ve annesi Nuriye Hisarcıklılar, ev sahipliği yaptı. Geceye, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Konukların yerlerini almasıyla çift, alkışlar eşliğinde nikah masasına geldi. Gecede genç çiftin şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, eski bakan İdris Naim Şahin ile Reşat bahar ve Adnan Özer üstlendi. Karşılıklı imzaların ardından Kurtulmuşoğlu ve Hisarcıklı çifti ilk danslarıyla göz doldurdu.
Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde birlikte okuyan çift, mezuniyet sonrası başlayan birlikteliklerini görkemli bir düğünle taçlandırdı. Düğünün ardından Ela Kurtulmuşoğlu ve Esat Hisarcıklılar, balayı için İtalya’ya gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!