Halk Ekmek’ten 24 saat hizmet

Güncelleme Tarihi:

Halk Ekmek’ten 24 saat hizmet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 00:00

Halk Ekmek Fabrikası Anadolu Bulvarı'ndaki satış noktasında 24 saat hizmet verecek.

Haberin Devamı

Hijyen, sağlık, kalite ve ucuzluğu bir arada buluşturarak Başkentlilere tercihi olan Halk Ekmek Fabrikası, yine bir ilke imza atarak “24 saat açık Fabrika Satış Yeri” ile değişik tatlarını fabrikadan vatandaşa ulaştırıyor.
Halk Ekmek’in 15 değişik tadı barındıran, birbirinden güzel ekmek çeşitlerini vatandaşlara ulaştırabilmek için açılan “Fabrika Satış Noktası”nın 24 saat hizmet verdiğini ifade eden Genel Müdür Ali İlkbahar, “Anadolu Bulvarı üzerinde yer alan Halk Ekmek Fabrikası önündeki büfemiz, 24 saat vatandaşımızın hizmetinde. Sadece Cumartesi akşamı saat 22.30’dan, Pazar akşamı 22.30’a kadar kapalı” dedi.

Bahçe keyfi

Büfede, Halk Ekmek Fabrikası’nın dünya standartlarındaki üretim tesislerinden çıkan her ürünün, taze ve sıcak bir şekilde vatandaşa satıldığını kaydeden İlkbahar, “Satış büfemize gelen Başkentlilerimiz, isterlerse büfe bahçesinde bulunan oturma gruplarında oturup, fabrikanın ürettiği poğaça, simit ve diğer ürünlerden satın alıp kahvaltı yapabiliyorlar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çeşit çeşit ekmek

Halk Ekmek Fabrikası’nın büfelerinde şampiyon ekmek, çavdarlı ekmek, minik fındıklı ekmek, roll ekmek, grissini çeşitleri, çorbalık galeta, galeta unu, tuzsuz ekmek, halk somun, zeytinyağlı cabata, taş değirmeni tam buğday ekmeği, kepekli ekmek, tam buğday köy ekmeği ve glutensiz ekmek bulunduğunu ifade eden Ali İlkbahar, şunları söyledi:
“Ankara Halk Ekmek Fabrikası, yüksek teknolojiyle üretim yapan bir fabrika. Hem Türkiye ekonomisine hem de istihdama büyük katkılar sağlıyor ve getirdiği yeniliklerle hem Ankara fırıncılarına hem de çevre illere öncülük ediyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!