İncek’e yeni bir lezzet

Güncelleme Tarihi:

İncek’e yeni bir lezzet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2012 00:00

İncek’te açılan Torre’s Restoran, müşterilerine yeşilliklerin arasında doğa ve yemek keyfini bir arada sunuyor. Kısa sürede Ankaralılar’ın gözde mekanlarından biri olan restoran uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

İncek’te uygun fiyatları ve lezzetli yemekleriyle hizmet veren Torre’s Restoran, damak tadına hitap eden yemekleri ve doğasıyla Başkentlilerin gözde mekanı haline geldi. Açık havada kahvaltı keyfi ve gün batımında akşam yemeğinin doyumsuz lezzetinin yaşandığı mekanda özel olarak yetiştirilen fesleğen, nane ve biberiye gibi bitkiler ise yemeklere taze olarak dalından koparılıp konuyor. İtalyan pizzalarından taş fırın çıtır pidelere, italyan makarnalarından wraplere kadar birçok seçenek sunan menü de ise “Torre’s special” en çok tercih edilen tatlılardan.
Rengarenk saksıların ve çiçeklerin karşıladığı mekan açık ve kapalı olarak hizmet veriyor. Yemyeşil çimenler üzerinde, masmavi gökyüzünün altında yemek keyfinin yaşandığı restoranın işletmecisi Törehan Dönmez ve ekibi ise güler yüzlü hizmetle Başkentliler’i ağırlıyor. Amaçlarının dünya mutfağından bir takım lezzetleri misafirlerine iletmek olduğunu belirten Dönmez, “Misafirlerimize hem restoranda hem de evlerinde en temiz, en hızlı ve en kaliteli şekilde iletmek en büyük hedefimiz” dedi.

Haberin Devamı

Kişiye özel kahvaltı menüleri

İncek bölgesinde talebin yükseldiğini belirten Dönmez, müşterilerin kaliteli ve aileleriyle keyifli vakit geçirebilecekleri yerleri tercih ettiklerini belirterek şunları söyledi:
“Müşterilerimizin çoğu standart, önceden karar verilmiş kahvaltı çeşitlerini ve fiyatlarını ödemekten sıkıldıklarını belirtti. Biz de bu talep ve görüşlerden yola çıkarak hem ürün standartlarımızı yükseltmek için hem de insanların kendi tercih ettikleri kahvaltılıkları masalarında görebilmeleri için özel kahvaltı menüleri hazırladık. Bu menüler sayesinde misafirlerimiz sadece kendi istedikleri ürünleri en taze ve en kalieteli şekilde seçerek, neye fiyat ödediklerine de kendileri karar verebiliyor. Bu yaptığımız uygulamayla ilgili ise daha şimdiden çok fazla takdir topladık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!