Gözünüz aydın

3 SENE daha hakemlik yapacak birinin, özellikle FIFA hakem listesinin de ön sırasındayken, hakemliği bırakması onurlu bir olay.

Bülent Ecevit'in asansörle başbakanlığa çıktığı, yürürken, konuşurken zorluk çektiği ve daha hala liderliği bırakmadğı bir ülkede, bir hakem, formsuz geçirdiği bir sezondan sonra hakemliği bırakıyorsa, bu önemli bir olaydır.

Şimdi dönelim... Bu olayların başlangıcı Ali Aydın'ın 4 tane G.Saraylı oyuncuya kırmızı kart göstermesidir. Sakın kimse kalçasını başını oynatmasın. O at gözlüğü takan takım yazarları da konuşmasın.

Hagi olayından sonra Erol Ersoy'un kaç sene G.Saray maçına verilmediğini bir tarafa bırakın, daha yakına gelin. Cem Papila'nın idare ettiği Beşiktaş - Samsun maçının tarihi ne?

Kaç haftadır Cem Papila'ya, Beşiktaş maçı verilmiyor?

Fazla uzatmayalım. Ali Aydın, çok düzgün, kişilikli, adam gibi bir adamdır. Bunu hepimize gösterdi. Cem Papila da adam gibi bir adama benziyor..

Ey Türkiye'deki başkanlar... Nereye, hangi makama başkanlık yapıyorsanız, yapın. Sizlerin hepsi dahil, Ali Aydın mı, adam gibi adamdı, yoksa sizler mi?

Helal olsun sana Ali Aydın. Çok yakın mesafende olanlar da dahil hepsinin adam olmadığını gösterdin bize.

Hala makamlarına 404 ile yapışmış gidiyorlar. Net olarak söyleyeyim, bunlara bazı spor yazarları da dahil.

Şimdi bir taraflarına kına yaksınlar, 100. yıllarına hazırlansınlar.

Çünkü artık onlara göre tehlikelerden biri olan Ali Aydın yok.

NOT: Ali Aydın'ın istifası tek taraflı bir olaydır. Saygı duyuyorum. Ama tasvip etmiyorum. En yakınları ve diğerleri dahil mücadeleye devam etmesi gerekirdi. Dünkü yazımda ona ‘‘Acemi hakem’’ dememin karşılığı işte buydu. Saha içi değil, saha dışıydı.
Yazarın Tüm Yazıları