Kadın polisi eski sevgilisi öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kadın polisi eski sevgilisi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2012 00:00

Beykoz’da 3 aylık polis memuru Esra Adile Seyfi, savcılığa şikayet etmesine rağmen peşini bırakmayan eski sevgilisi Akgül Semih Aras tarafından emniyet müdürlüğü çıkışındaki otobüs durağında öldürüldü.

Haberin Devamı

ESRA Adile Seyfi, polisliğe 2 Haziran’da İstanbul’daki Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde başladı. 23 yaşındaki Seyfi, bir süre önce erkek arkadaşı 33 yaşındaki Akgül Semih Aras’tan ayrıldı. Ankara’da oturan ve elektrik teknisyeni olan Aras, genç polisle tekrar birlikte olmak istedi. Ancak bu teklif Seyfi tarafından reddedildi. Akgül Semih Aras, bunun üzerine genç kadını tehdit etmeye başladı. Seyfi’nin savcılığa şikayette bulunması üzerine Aras, Ankara emniyetince gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Aras, tehdit suçundan hakkında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

İş çıkışında saldırdı

Akgül Semih Aras, dün Seyfi’yi görev yaptığı Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü çıkışında beklemeye başladı. Yabancılar Büro Amirliği’ndeki görevini tamamlayan Seyfi, iş çıkışı evine gitmek için Paşabahçe Su Ürünleri otobüs durağına geldi. Dün saat 17.15 sıralarında Seyfi, otobüs beklerken yanına eski sevgilisi Aras geldi. Yaklaşık bir yıldır ayrı olmalarına rağmen sürekli kendisini arayıp tehdit eden eski sevgilisini karşısında gören Seyfi ile Aras arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Aras, polis memurunu kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan genç polis, kaldırıldığı Beykoz Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Kovalamacayla yakalandı

Seken kurşunlardan durakta bekleyen bir polisin eşi Asiye Yayla’da diz kapağından yaralandı. Asiye Yayla ilk tedavisinin ardından Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırının ardından Aras kaçtı. Olay sırasında durağa doğru yürüyen sivil giyimli bir polis memuru, çevredekilerden saldırganın eşkalini aldıktan sonra kaçtığı yöne doğru koşmaya başladı. Bir ekibin de yardımıyla polis memuru, Aras’ı üzerine atlayarak yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!