İkiz kenar şeytan üçgeni

F.BAHÇE’de bu yıl ikizkenar bir şeytan üçgeni var. Üç köşede de “A” yazıyor. En tepedeki “A” ve aşağıdaki “A”lar...

Haberin Devamı

Her zaman olduğu gibi. Aşağıdaki “A”lar, oyuncak... Onlarla oynanmıyor, eğleniliyor. Belki de şahsi tatmin yapılıyor. Ama olan büyük Fenerbahçe’ye ve büyük Fenerbahçe taraftarına oluyor.

Sivas öyle aman aman futbol oynamadı. Bazen televizyonlara öyle şeyler yansıyor ki çok şey anlatıyor. İki takım ikinci yarıya çıkıyor. Tam tünelin başında, Aykut Kocaman ile Ali Yıldırım muhabbet ediyor. Sanki başka yer yokmuş gibi. Çünkü insanın aklına bin tane şey geliyor. Türkiye’de takımlarda oynayan futbolcular, koşsunlar, mücadele etsinler istiyoruz. Ama dünkü maçta olduğu gibi, bu kadar amatörce rakibe top verilsin veya kaptırılsın istemiyoruz. Arada iyi oynayan futbolcuları da ya teknik adamlar istemiyorlar, ya da başkanlar. Çünkü ağırlıkları onları aşıyor. Fenerbahçe eğer bu maçı kazansaydı diyecektik ki, büyük takım farkı. Ama onu da yapamadılar, o ağırlığı koyamadılar.

Haberin Devamı

Yardımcı problemi

Bakmayın siz Alex olayına. Hikaye. Bugün Alex olayı olacak bitecek, yarın Aykut Kocaman başlayacak bitecek, ama birileri hep kalacak. Ve hep Fenerbahçe’yle oynayacaklar, taraftarla oynayacaklar.

Yunus Yıldırım için kolay maç oldu. Ama soruyorum, Türkiye’de her pozisyona burnunu uzatan yardımcı hakemler, belki de maçın en önemli pozisyonu olan Egemen-Enaramo mücadelesinde neden hakeme gidip de yardım edemedi. Çünkü yardımcılar büyüklere yardım ediyorlar.

Yazarın Tüm Yazıları