Show Gecesi biterken

Emel Müftüoğlu’nun TRT’ye hazırladığı Show Gecesi ekranda son turlarını atıyor.

Başından beri iyi konuklarıyla dikkat çeken Show Gecesi’nde bu akşam da Okan Bayülgen, Sertab Erener ve Kıvanç Tatlıtuğ konuk. Her hafta bu kadar iddialı isimleri toplayan bir başka programı olmamasına rağmen TRT, Show Gecesi’ni gözden çıkardı.

Üstelik Kasabanın İncisi’nde olduğu gibi herhangi bir yüksek maliyet gerekçesi de söz konusu olamaz. Çünkü Emel’in çok düşük bütçelerle bu programı yaptığını biliyorum.

GAG bitti

Ne yazı ki GAG hayranlarına kötü bir haberim var. Gülse Birsel’in ciddi bir hayran kitlesi oluşturduğu, gösterdiği reklamlar kadar metinleriyle de ilgi çeken GAG’ın yayını sona erdi. Başından beri dış yapım olarak hazırlanan program atv tarafından iç yapıma çevrilmek istenince ortaya çıkan anlaşmazlığın faturası programa kesildi.

Yaklaşık bir aydır ekrana gelmeyen GAG, eğer bir anlaşma sağlanamazsa -ki çok zor gözüküyor- sezonu kapadı. Şimdilik Gülse Birsel’e Avrupa Yakası’nda idare edin, belki GAG’a önümüzeki sezon kavuşuruz.

Ruhi’den sorular

Hayat Bilgisi’nin son haftalardaki en eğlenceli yanı Ceyhun Yılmaz. İki bölüm konuk oyuncu olarak Ruhi karakteriyle diziye katılan genç stand-up’çı Hayat Bilgisi’ne hareket getirdi. Ruhi’nin bir, iki, üç diye başlayan istekleri; ben cevabımı aldım diye lafı bitirmesi şu sıralar herkesin dilinde.

Gani Müjde iki bölüm için diziye katmış Ruhi karakterini ancak o kadar olumlu tepkiler gelmiş ki, Ceyhun’u dizide sürekli oynatmayı düşünüyormuş. Ceyhun ise yeni bir show programının hazırlıklarında olduğu için çok sıck bakmıyor buna. Bana kalıra iyi yapmıyor! Ceyhun Yılmaz, Ruhi karakteriyle Hayat Bilgisi’ne devam etmeli hatta yapacağı yeni show programına da bu karakteri taşımalı.

Power Media

Pazartesi günü Kelebek’i anlatmak için Power FM’e, sabah kuşağının en çok dinlenen iki-üç isminden biri olan Geveze’ye gittim. Taksim’de doğup büyüyen, benim de bir yıl boyunca sabah kuşağına bir bölüm hazırladığım Power FM’in eski yerini biliyordum ama yeni binasını gezmemiştim.

Cem Hakko son derece kaliteli, modern ve teknolojik alt yapısı tam bir medya merkezi kurmuş. Digitürk 100’üncü kanaldan izlediğimiz Power Türk TV’nin ve grubun radyolarının kalitesi de bunun göstermiyor mu? Bu tür yatırımlar Türk televizyonculuğu ve radyoculuğu adına sevindirici. Tebrikler Power Media!

Şimdi reklamlar

Gerilim filmi

İbrahim Kutluay
ve Demet Şener’in oynadığı Cola Turca’nın son reklam filmi bana eski gerilim filmlerini hatırlatıyor. Hitchcock’vari bir siyah beyaz filmi seyreder gibi seyrediyorum her seferinde. Demet Şener’e sessizce yaklaşan İbrahim Kutluay sanki bıçağı çıkarıp karnına saplayacak kadının. Kutluay’ın her sevgilisine reklamla para kazandırması da ilginç. Daha önce de Kutluay, Demet Akalın’la antrenmandayım dediği Telsim reklamında oynamıştı.

Diyaloglar

Kelebek’e Fadıl Akgündüz’ün parasını yediğini açıklayan Filiz Karataş, bu kez de Kadının Sesi’nde canlı yayında olayı anlatıyor.

Yasemin Bozkurt: - Sizi paraya boğuyordu değil mi?

Filiz Karataş: - Paraya boğdu demeyelim de, hayat standartımı devam ettirdi.

Yasemin Bozkurt: - Peki onu sevdiniz mi?

Filiz Karataş: - Aşık olmaya vaktim olmadı.
Yazarın Tüm Yazıları