Antalya’nın perde arkası

Öncelikle şunu söyleyeyim; ben Antalya Televizyon Ödülleri’nde jüri üyesi değildim...

Haberin Devamı

Ödül alan pek çok isim “Sayenizde, teşekkür ederiz” falan gibi şeyler söyleyince anladım ki jüride olduğum zannediliyor.
Hayır, değilim ve bu kararların hiçbirinde imzam yok.
Antalya’dan üç yıldır jüri olmam için ısrar ediyorlar, kabul etmiyorum.
Neden mi?
Aşağıdaki yorumları okuyun, anlarsınız...

Ünlülerden yakası açılmadık ödül töreni yorumları

* 41 daldan tek bir ödül bile alamadık ya, en iyisi bu işi bırakalım biz. Bilseydik, kıyafetlerimizi getirmezdik... (Birol Güven)
* “Elde Var Hayat” en iyi gençlik dizisi ödülünü aldı ha? Jüriden bu dizinin hangi kanalda yayınlandığını bilen beş kişi çıksın, bu işi bırakırım ben... (Gani Müjde)
* Ben bu organizasyonu yapanın da, ödül dağıtan jürinin de... Kimseye saygı kalmamış! 70 yaşında kadını görmezden geldiler... (Nejat İşler, “Keşanlı Ali Destanı” dizisinde annesini oynayan ve ödül alamayan Hale Akınlı için konuşuyor.)
* Önümüzdeki sezon Mardan Otel’de dizi çekeceğim. Bakalım o zaman da jüri görmezden gelebilecek mi? (Birol Güven)
* Hahaha... “Yalan Dünya”ya bir ödül daha ha... Gelin biz de birbirimizi kutlayalım. (Leyla ile Mecnun ekibi)
* Paparazzi programlarıyla “Böyle Bir Şey Var mı”nın aynı kategoride olması, Japonya’yla Türkiye’nin sınır komşusu olması gibi bir şey... (Cengiz Semercioğlu)
* Ödülü alacaklar da belli, kazanacak diziler de... Bizim dizimiz “Seksenler”e ödül vermezler, biz hava değişikliği olsun diye geldik... (Rasim Öztekin)

Haberin Devamı

Tek yabancı konuk
Angelina Jolie’nin ilk yönetmenlik denemesi “Kan ve Bal Ülkesinde”nin ardından “Mavi Kelebekler”de rol alan Bosnalı oyuncu Alma Terzic, törene katılan tek yabancı oyuncuydu. Alma’ya “Buraya yerleştin galiba” diye sordum. Sadece bir ay daha kalacağını söyledi.

Tekila borcum var
Ödül töreninden after party’ye geçen oyuncular, yanlarında cüzdan olmadığı için zor anlar yaşadı. Çünkü after party’de içkiler ücretliydi. “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisindeki Cemile rolüyle en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Ayça Bingöl’ün de herkes gibi yanında parası yoktu ve tekila içmek istedi. “Ben ısmarlayayım sana” dedim. Siparişi verdim, içkiler geldi. Elimi bir attım, benim yanımda da cüzdan yok! “Öyle Bir Rezil Oldum ki” anlatamam!

Haberin Devamı

Nedir bu Hürrem’in çektiği
Meryem Uzerli’yi seviyorum. Doğal, sempatik, sürekli gülüyor. En iyi kadın oyuncu ödülünün en iddialı adaylarından biri de oydu. Ödül anons edileceği sırada şöyle bir hareketlendiğini gördüm, sanki sahneye çıkmak için hazırlandı ama ödül Ayça Bingöl’e gitti. Uzerli, geçtiğimiz yıl da aday gösterildiği birçok ödülü Bingöl’e kaptırmıştı...

Denize atlayan oyuncu kim?
Ajans sahibi Tümay Özokur’un eşi Şahin Tuhan, 40’ıncı yaşını törenin yapıldığı Mardan Palace Otel’in sahilinde kutladı. Partiye Burak Demir damgasını vurdu. Oyuncu, bir anda kıyafetlerini çıkararak kendini denize attı. Soğuk havaya rağmen beş dakika kadar suyun içinde kalan Demir, arkadaşlarının ısrarıyla karaya çıktı. Demir, “Sarhoş değilim. Sabahtan beri denize girmeyi düşünüyordum zaten” dedi.

Haberin Devamı

Kırmızı halıda el ele
Benim gördüğüm kadarıyla, kırmızı halıda el ele poz veren tek aşıklar, “Hanımın Çiftliği” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Caner Cindoruk ile Ebru Özkan’dı.

Malkoçoğlu tatilde
“Muhteşem Yüzyıl”da Malkoçoğlu’nu canlandıran Burak Özçivit kelleyi kurtardı ama belli bir süre diziden uzak kalacak. Bıyıklarını hâlâ kesmediğini görünce “Bu tarzı sevdin” dedim Burak’a... “Şimdilik tatildeyim. Bıyıklardan vazgeçmedim ama sakal da bırakmaya başladım” dedi. Solaryumda bronzlaşmış gördüm Burak’ı...

Oğlum sakalsız görmedi beni
Burak Özçivit dizide izne çıkmasına rağmen bıyıklardan vazgeçmediğini söyleyince Halit Ergenç’e takıldım; “Sen de sakaldan asla vazgeçmeyeceksin herhalde” diye... “O kadar alıştım ki. Düşünsene oğlum Ali bir tek sakallı halimi biliyor. Çocuk daha sakalsız görmedi beni” dedi.

Haberin Devamı

Behzat Ç.’nin karısı ayağını burktu
Erdal Beşikçioğlu’yla Canan Ergüder’i yan yana gördüm. Baktım ağır aksak, yavaş yavaş yürüyorlar. Öğrendim ki, Canan Ergüder tören başlamadan önce kuaföre inerken merdivenlerde fena şekilde burkmuş ayağını. Bu yüzden aksıyordu. Törene Erdal’ın desteğiyle geldi. Ne de olsa evliler artık!

Melek mutsuz oldu
Melek Baykal ilk kez oyuncu olarak değil, kadın programcısı olarak adaydı ödüle. Ödülü kaptırınca, keyfinin kaçtığını gördüm. “Daha ilk sezonumuz, böyle olması çok normal” diye teselli etti ekibi Melek Baykal’ı...

Kuaför 300 lira
Ünlü ünsüz kadınların en büyük kabusu, otelin kuaförü oldu. Törenden önce saçlarını yaptırmak isteyen kadın davetliler bir fön çekip saç toplamaya bile 300 lira alan Mardan’ın kuaför salonunu gece boyunca çekiştirdiler.

Haberin Devamı

Alyansı parmağında
Beş yıllık eşi Hayim Sadioğlu’nun ihanet iddiasıyla boşanma davası açtığı Özge Özberk de ödül törenindeydi. Alyansını halen takan Özge, evliliğiyle ilgili sorulara “İşlerin iyiye gittiğini söyleyemem” yanıtını verdi.

Yeni aşk mı?
Kadir Doğulu, törene “Pis Yedili” dizisindeki rol arkadaşı Eda Ece ile birlikte geldi. İki gencin samimiyeti, sadece dizide değil, gerçek hayatta da aşk yaşadıkları dedikodularına yol açtı.

Yazarın Tüm Yazıları