Engelliye öğrenciye yüzde 10 indirim var

Güncelleme Tarihi:

Engelliye öğrenciye yüzde 10 indirim var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2012 00:00

GAZİEMİR Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kent Konseyi, ilçede sayısı 700’ü bulan engellilerle tüm öğrencileri kapsayacak bir indirim hareketi başlattı.

Haberin Devamı

Kentteki öğrenci ve engelliler, projeye katılan işyerlerinden her türlü hizmeti yüzde 10 indirimli alabilecek. Gaziemir Belediyesi’nin de destek verdiği projeye ilk aşamada 150 esnaf katıldı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen ve Kent Konseyi Başkanı Yusuf Vangöl, projeye katılanlara yüzde 10 indirim yazısı bulunan çıkartmalar dağıttı.

İlçelere yayılacak

Esnaf Odası Başkanı Süleyman Beyen, proje ile hem alışverişi hareketlendirmeyi, hem de öğrenci ve engelli ailelerinin bütçelerini rahatlatmayı amaçladıklarını belirterek, “İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da projemizi destekliyor ve izliyor. Gaziemir’de tüm esnafı bu indirime dahil edebilirsek diğer ilçelerde de yaygınlaştırılacak” dedi. Esnafı kutlayan Şenol ise, “Gaziemir her yönüyle ilklerin ve yeni projelerin uygulamaya konulduğu bir kent oldu. Yüzde 10 indirim hem öğrenci hem de engelli vatandaşlarımıza olumlu bir katkı olacak” diye konuştu. Kent Konseyi Başkanı Yusuf Vangöl ise indirimi ilçe geneline yaymaya çalışacaklarını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!