Halk ne zaman müdahil olacak

12 Eylül yargılanmaya başladı, müdahil olanlar sıraya girdi. Halbuki bunların çoğu ya geçmişte 12 Eylül’ün şakşakçıları ya da menfaatçileriydi. Şimdi kalkmış hak arıyorlar.

Haberin Devamı

Peki bu 12 Eylül Anayasasına %92 gibi büyük bir çoğunlukla destek oyu veren halk nerede?
Onlar niye müdail değil?
Darbe yepılınca taraflar sadece bu darbeyi yapan 3-5 kişi ile birkaç siyasi  partiden mi ibaret?
Halk çoğunluğu bu işlere ne diyor?
Yarın öbür gün aynı halkın önüne yeni hazırlanan bir anayasa metni daha konacak.
Acaba halkımız içinde ne var ne yok diye bakacak mı? Yoksa yine sağına
soluna bakmadan sandığa mı koşacak?
Her durumda gerçek müdahiller halk olmalıdır .
Kendi davalarının şakşakçılığıını yapanlar değil...
m Cemal YEŞİLYURT

Gökçek, Eymir’i tanımamış

SÖZDE halk Eymir’e giremiyormuş. Bunun gercekle alakası yok. İsteyen herkes yürüyerek veya bisikletle kimlik göstermeden, para vermeden Eymir’e girebiliyor.
Araçla girmek isteyenler ise arac başına 5 TL vererek, Eymir’e girebiliyor.
Bu durumun aynısı Göksu Parkı’nda da var. Eğer araçla girmek isterseniz 3 TL ödüyorsunuz. Para verip araçla girmek istemeyenler için gölün hemen girişinde park yerleri mevcut. Halkın bir kısmı oraya toplu taşıma olmamasından şikayetçi, toplu taşıma belediyenin sorumluluğunda.
Melih Gökçek, Eymir’i alana kadar halkı mağdur ederek kendini haklı gösterme çabasında... Oraya otobüs vermemektedir. Halkımız bu gerceği görememektedir. Son olarak Eymir zaten halka açıktır, önemli olan oraya gitmektir, gitmeden Eymir halka açılsın dememektir.
m A.Emre ÇETİNER

Haberin Devamı

Ankara Sanat Buluşması yarın

ÇAĞSAV’ın düzenlediği ‘12. Ankara Sanat Buluşması–ANKART 2012’, 7 Nisan Cumartesi açılıyor. 35 galeride 155 sanatçı bini aşkın resim ve heykel yer alacak. ÇAĞSAV Onur Ödülleri de açılış öncesi düzenlenecek törenle eğitimci- ressam Nevide Gökaydın’la Cermodern’e verilecek. Hergün saat 11.00-20.00 arasında açık kalacak olan sanat buluşmasında bu yıl Ankara, İzmir, İstanbul, Antalya, Konya,  Samsun, Bulgaristan, Kosova’dan galerilerle Balkan Ressamları Topluluğu yer alıyor. 15 Nisan’a kadar devam edecek olan ANKART-2012 etkinliği çerçevesinde 8 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Nevide Gökaydın’la bir söyleşi düzenlenecek.


 

Yazarın Tüm Yazıları