Fenerbahçe'den bilet açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden bilet açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2012 17:31

Fenerbahçe Kulübü, Fenerium'un bugün stat mağazalarında uyguladığı "500 liralık alışverişe 1 maç bileti" kampanyasını sonlandırdı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 200 hediye biletle sınırlı olan kampanyada biletlerin satışının söz konusu olmadığı belirtilerek, özetle şöyle denildi: “Fenerium'un bugün stat mağazalarında uyguladığı '500 liralık alışverişe 1 adet maç bileti' kampanyası, Fenerium'un bugüne kadar uyguladığı benzer kampanyalardaki gibi amacı sadece Fenerbahçemiz'i hiçbir koşulda yalnız bırakmayan taraftarlarımızı memnun edebilmek adına yapılan bir kampanyadır. 200 adet hediye biletle sınırlı olan kampanyada biletlerin satışı kesinlikle söz konusu değildir. Amacımız kesinlikle herhangi bir taraftarımızı küstürmek, incitmek veya duygularını istismar etmek değil, aksine Fenerium'un her zaman el üstünde tutmaya çalıştığı bu büyük taraftara maç öncesi ufak bir sürprizle, hem lisanslı ürün satın alırken hem de bu derbi maçı izleme fırsatını sağlanmaktır.

Bu açıdan bakıldığında, hiçbir Fenerbahçeli'nin Fenerbahçeliliği bir tutarla ölçülemez, kamuoyunda algılanan 500 liralık alışveriş bilet bedeli değil, sadece kulübümüze destek olarak yapılacak alışverişin bedelidir. Sadece 200 adet biletle sınırlı olan hediye bilet kampanyamızda amacımızın sadece büyük Fenerbahçe taraftarının memnuniyeti olduğunu tekrar belirtir, yaşanılan yanlış anlaşılmadan dolayı özür dileriz.”

Kampanya sonlandırıldı

Öte yandan sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, “Fenerium tarafından Galatasaray maçına yönelik olarak gerçekleştirilen bilet kampanyası ana amacının dışında yanlış anlaşılmalara sebep olması nedeniyle sonlandırılmıştır. Taraftarlarımızın bilgilerine sunulur” denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!