Babası kızı Ahu Yağtu'yu anlattı

Güncelleme Tarihi:

Babası kızı Ahu Yağtuyu anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2012 11:52

Beş gün önce Cem Yılmaz ile dünya evine giren manken Ahu Yağtu’nun babası Neşet Yağtu, kızının hiç bilinmeyen yanlarını anlattı.

Haberin Devamı

- Ahu bana benziyor. Daha duygusal, daha romantik. Öyle hırsları olan bir kız hiç olmadı. Mesela İzmir’de bir defileden çıktıktan sonra ‘Şu şöyle oldu, bu böyle oldu’ diye bahsetmezdi bile. Bir de hiçbir şey istemezdi. Mesela çocuklar bir şey gördüğü zaman hemen ister ya, Ahu hiç öyle değildi, hiçbir şey istemezdi.

CEM YILMAZ EVLENDİ / WEB TV

- Kızımın en büyük hayali balerin olmaktı. O zaman ben Tüpraş İzmir rafinesinde Ruslarla çalışıyordum. Bir Rus kadın vardı, kızı Bolşoy’da balerindi. Onlar Ahu’ya bu konuda bayağı bir yardımcı oldu. Ahu’yu İzmir balesini çalıştıran bir Rus’a götürdüler. Kızım 11 yaşındaydı. O da Ahu’yu yatırdı inceledi ve “Diz kapakların çok çıkık, balerin olamazsın” dedi. Çok zayıftı Ahu. Balerin olacak kişinin diz kapağının çıkık olmaması gerekiyormuş. Ahu’nun ilk hayali suya düştü, balerin olamadı. Ancak son hayali gerçek oldu. Ahu 6 ay önce yazlığa geldiğinde ‘Ben de anne olmak istiyorum, çok mutlu bir yuvam olsun istiyorum” demişti ve kızımın bu isteği gerçek oldu.
 
İŞTE YILIN DÜĞÜNÜNDEN İLGİNÇ AYRINTILAR       

Haberin Devamı

- Cem’e de Ahu’ya da söyledim. Ahu’nun hamileliği martini kadehi içinde kürdana saplanmış yeşil zeytine benziyor. Minik bir karnı var. Ahu bebekliğinden beri çok zayıf bir yapıya sahip, hiç kilo almıyor.

- Bebeğe Kemal ismini bence Mustafa Kemal’den geldiği için koyuyor olabilirler. Ama bu benim kişisel tahminim. Ben de torunuma geçici bir isim koydum, ona “Rıfkı” diyorum. Rıfkı komik ve esprili bir isim olduğu için şimdilik öyle takılıyorum. Bunu Cem’e de söyledim. ‘Kemal dünyaya gelinceye kadar Rıfkı nasıl diye soracağım’ dedim, güldü...  (Vatan)                  

FOTOĞRAFLARLA AHU YAĞTU

       
      

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!