Mayıs'a kadar buradayım, sonra...

Güncelleme Tarihi:

Mayısa kadar buradayım, sonra...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2012 17:18

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, CNBC-e canlı yayınına katıldı. Koç, ailesinin kendisine, "Bize gemiyi terk etmek yakışmaz, görev süresi bitene kadar bu işi yapacaksın. Daha sonra bize bu konu ile ilgili daha fazla gelme" söyleminde bulunduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, CNBC-e canlı yayınında Artunç Kocabalkan'ın sorularını yanıtladı.

ALİ KOÇ'TAN VEDA SİNYALİ

Koç, "Benim ailemin bana bir tane söylemi var. Bize gemiyi terk etmek yakışmaz. Görev süresi bitene kadar bu işi yapacaksın. Ondan sonra bize bu konu ile ilgili daha fazla gelme gibi söylemde bulundular" dedi.

"Yaşanan sıkıntıların giderilmesi öncelikle TFF çabalarıyla mümkün" diyen Koç, "Fenerbahçe 3 Temmuz'dan bu yana acı çekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun önerileriyle ilgili bilgimiz yok, dedikodu mu değil mi bilmiyoruz" dedi.

"CAS DAVASINDA 45 MİLYON EUROLUK TALEBİMİZ VAR"

CAS'a açılan dava hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Koç, "CAS davasında bizi en çok destekleyen kesim taraftarımızdır. Biz Türkiye Futbol Federasyonu'nun tersine hep resmi evraklara dayanarak konuştuk. CAS savunmasına gelen evrakta endişelerimizin yerinde olduğunu gördük. CAS davasında 45 milyon euroluk bir talebimiz var. UEFA aldığı kararda tüm sorumluluğu Türkiye Futbol Federasyonu'nun üzerine bıraktı. CAS davasında elimizin çok kuvvetli olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ARIBOĞAN VE HELVACI, CORNU'NUN KARŞISINA ÇIKMALI"

Ali Koç, "Son tartışmalara ya UEFA ya TFF haklı, ikisi birden haklı olamaz. Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı İsviçre'de, Cornu'nun karşısına çıkmalı. CAS'a açılan davayla ilgili kimseyle pazarlık içinde değiliz. Fenerbahçe'nin çıkarları için ne gerekiyorsa yapmalıyız" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!