Hiçbir bağlamı olmayan soru önergelerim

Cint Eastwood bu enerjiyi nereden buluyor? Menekşe sular neden artık çanılmıyor? Otomobil Osman ne oldu ve daha da önemlisi Nimet baş ismine nasıl alışacağız?

Haberin Devamı

* Şamil Tayyar adlı milletvekili, biriyle tartışırken neden tartışma konusuyla ilgili olmayan hususları gündeme getirmeye bu denli meraklı? Ve neden bel altına kolayca inebiliyor?

* İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo cazcı olmaya karar vermiş. İdo’nun tutması demek, Tatlıses olgusuna maruz kalmaya devam etmemiz anlamına mı geliyor?

* Huber Köşkü’nün 'Köşk’te çekilen fotoğrafları medyaya sunma' diye bir birimi var mı? Varsa bu birimin başında kim var?

* Hem sonuna kadar AK Partili, hem de sonuna kadar 'cemaatçi' olan bir vatandaşımız, son krizde hangisinden yana olmuştur acaba?

* Peki ya hem Fenerbahçeli, hem AK Partili ve de hem de cemaat mensubu olan bir vatandaşımızın durumu? Bu vatandaşımız bugünlerde kendisini fazlasıyla şirazesinden kopuk hissediyor mudur acaba?

Haberin Devamı

* Hakan Şükür adlı milletvekili, bunca tartışmaya, bunca itiraza, bunca gürültüye rağmen ve üstelik de hiç ihtiyacı yokken neden ille de televizyonda yorumculuk yapacağım diye tutturuyor? Ve neden 'Beyefendi'den aldığı onayı, bir argüman olarak sunuyor?

ATACILAR VE FERDİCİLER

* Milli Eğitim Bakanlığı’nın 12 yıllık zorunlu eğitime geçiş projesini neden hükümet değil de AK Parti hazırlıyor? Neden Milli Eğitim Bakanı değil de AK Parti Grup Başkan Vekili kamuoyuna açıklıyor?

* Ferdi Tayfur “Senaryomu çaldılar” diye neden yırtınıyor. Ata Demirer, neden mahkemeye vermek yerine Ferdi Tayfur’un gönlünü almıyor? Neden durup dururken biz 'Atacılar' ve 'Ferdiciler' diye bölünüyoruz?

* Kendisini 'Çubukçu' soyadıyla tanıdığımız Nimet Çubukçu, neden boşanınca soyadını değiştirdi? Biz şimdi 'Nimet Baş' ismine nasıl alışacağız?

* 'Tarkan’ın baldızı' diye takdim edilen bir şahıs vardı. Ne oldu ona?

* Peki ya 'Otomobil Osman'? Ya da 'Akmerkez Hülya'? Ya da şöyle sorayım: Neden artık magazin medyasında lakaplarıyla anılan yiğitler çıkmıyor? Neden bir 'İstinyepark Ebru' hala çıkmadı?

* Adnan Oktar’ın televizyon programında pop müzik eşliğinde koltuk üzerinde inceden dansı, neden İslami açıdan tartışmalara yol açmıyor? Neden 'Caiz midir' bahsinin üzerine gidilmiyor?

Haberin Devamı

JET FADIL'IN YILDIZLARI

* Neden Safiye Ayla gündem dışı? Neden 'Menekşelendi Sular' şarkısı artık hiçbir yerde çalınmıyor?

* Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu parayı bastırıp satın aldığı ya da yakınlarına hediye ettiği pahalı otomobilleriyle ilgili sayısız haberi gazetelerde gördüğü zaman ne hissediyordur? Kendisiyle gurur duyuyor mudur acaba?

* Biz daha eskisini seyretmeye vakit bulamamışken yeni filmini piyasaya süren Clint Eastwood bu yaşta bu enerjiyi nereden buluyor? Bu kadar kısa aralıklarla bu kadar çok filmi nasıl oluyor da çekebiliyor?

* Jet Fadıl, yaptığı yeni projenin '7 yıldız'ının hükümet tarafından '5 yıldız'a düşürülmesini nasıl değerlendiriliyordur acaba? 28 Şubat’ta olduğu gibi “İnananların önü kesiliyor” diyor mudur mesela?

Haberin Devamı

* Can Bonomo’dan söz edilirken herkesin 'sempatik' kelimesini kullanması, bir görüş birliğine mi işaret ediyor, yoksa yaratıcılık eksikliğine mi?

Yazarın Tüm Yazıları