Karar sonrası polis müdahalesi

Güncelleme Tarihi:

Karar sonrası polis müdahalesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2012 22:33

Çağlayan'da yargılanan başta Aziz Yıldırım olmak üzere 23 sanığa destek için gelen taraftarlar arasında kararın 02.30'da açıklanmasının ardından hareketlilik yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a tahliye kararı çıkmaması üzerine taraftarlar protesto gösterilerine başladı. Taraftar grubuna polis biber gazı, cop ve tazyikli su ile müdahale etti. Çıkan arbedede yaralanan taraftarlar olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Polis, tazyikli su ve biber gazı ile müdahale ederken, olay yerinde gelişmeleri takip eden basın mensupları da polis müdahalesinden etkilendi.

ÇAĞLAYAN'DA KARARLAR SONRASI OLAYLAR ÇIKTI / WEB TV

OLAYLARDAN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV


Başkan Aziz Yıldırım, kulüp yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu, mali işler müdürü Tamer Yelkovan ile amatör şubeler koordinatörü Cemil Turan'ın tahliye edilmesi umudunu taşıyan taraftarlar, mahkemenin tahliye taleplerine ilişkin kararının ardından, kulüp başkanı Yıldırım'a tahliye çıkmayınca polisin üzerine çok sayıda şişe attı.

Adalet sarayı önünde önlem alan çevik kuvvet ekipleri, taraftarlara önce tazyikli suyla, sonra da biber gazıyla müdahale etti.

Taraftarların tribüne çevirdiği meydan bir anda savaş alanına dönerken, taraftarlar yapılan müdahale üzerine kaçıştı. Müdahale nedeniyle bazı taraftarların yerde kaldığı görüldü.

İŞTE ARBEDEDEN FOTOĞRAFLAR

OLAYLARDAN İLK FOTOĞRAFLAR 
 
KARARI HEYECANLA BEKLEDİLER

Haberin Devamı

Futbolda şike davasının duruşması devam ederken, yaklaşık 5 bin Fenerbahçeli taraftar Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplandı. Her geçen dakikada sayısı artan Sarı lacivertli taraftarlar heyecanla tahliye haberini beklediler. Taraftarların karar öncesi sık sık "Taraftar çıldırdı, tahliye bekliyor" şeklinde tezahürat yaptılar.

İŞTE MAHKEME KARARI / WEB TV

ŞİKE DAVASINDA 7 TAHLİYE / WEB TV

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR ÇAĞLAYAN'DA -Emre Oktay'ın objektifinden

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan, tahliye taleplerinin alınacak olması nedeniyle de akşam saatlerinden itibaren sayıları oldukça artan taraftarlar, yoğun tezahüratlar yaparak tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve kulüp mali işler müdürü Tamer Yelkovan ile amatör şubeler koordinatörü Cemil Turan'a destek verdiler.

METRİS'TEN BÖYLE AYRILDILAR / WEB TV
 
METRİS CEZAEVİ'NDE BEKLEYİŞ BAŞLADI / WEB TV

CEZAEVİNDEN BÖYLE ÇIKTILAR / WEB TV 

TARAFTARLAR ÇAĞLAYAN'A AKIN ETTİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!