Haftanın isimleri...

İbrahim Tatlıses

Haberin Devamı

- İbrahim Tatlıses, eşi Ayşegül Yıldız’ı dişe, Hülya Avşar’ı damağa benzetip “Diş yokken damak vardı” demiş... Nereden aklına geldi Tatlıses’in, nereden duydu bunu bilmiyorum ama son yıllarda duyduğum en kötü benzetme bu...

Fazıl Say
- “Fetih 1453”ün müziklerini neden yapmadığını açıkladı Fazıl Say... Türk’ün Türk’e propagandası olarak görmüş filmi. Bu filme diğer toplumlar tepki gösterirmiş. Dünyanın dört bir yanında konser veren biri olarak kendi açısından haklılık payı var.

Madonna
- Madonna’nın 7 Haziran’da TT Arena’da vereceği konserin bilet fiyatları açıklandı. 100, 150, 200, 250, 300 lira... Sahne önü istersen 600 lira. Şimdiden söyleyeyim; 100-150’lik biletler iki günde biterse konser pahalı demektir...

Karnaval güzelleri
- Şimdi Rio’da olmak vardı anasını satayım... Önceki yıl karnaval sırasında oradaydım. Rio’da eğlenceyi yaşayanlar için karnaval fotoğraflarına uzaktan bakmak büyük bir eziyetmiş... Onu öğrendim, çok bedbahtım.

Haberin Devamı

Yıldırım Demirören
- Şike yasası budandı... Puan silme kalkıyor, küme düşme olmayacak... Bir de bunların üzerine Yıldırım Demirören federasyon başkanı olursa... Eski tas eski hamam... Öyleyse Aziz Yıldırım neden hâlâ hapiste?

Ferdi Tayfur
- “Ata Demirer senaryomu çaldı” diye basın toplantısı düzenlerken, yeni film için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif götüreceğini söyledi ya... Birkaç sene sonra Ferdi Tayfur, “Kıvanç senaryomu çaldı” diye ortaya çıkarsa şaşırmam...

Fetih 1453
- Çalıntı senaryo demişken, bir okurdan mail geldi. “Fetih 1453”ün kendi senaryosu olduğunu söylüyor. İddialı da bir mail döşenmiş. Ama bu “senaryomu çaldılar” iddialarından o kadar sıkıldım ki, itiraf edeyim mail’i sonuna kadar okuyamadım.

Ferzan Özpetek
- Son filmi “Şahane Misafir”de Cem Yılmaz da oynuyor. Afişe baktım, Cem Yılmaz arkalarda bir yerde, ufacık kullanılmış. Belli ki rolü az... Aslında bu afiş Ferzan Özpetek’in yönetmen olarak gücünü, Cem Yılmaz’ın da komplekssiz oluşunu gösteriyor.

Yerli dizi yersiz uzun!
- 2010 yılının aralık ayında oyuncular, senaristler, set işçileri ayaklanmış, Taksim’de eylem yapmışlardı; “Yerli dizi yersiz uzun” diyerek... Üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti, ne gelişme oldu arkadaşlar bu konuda? Kim ne yaptı? Oradaki protestoculara sesleniyorum; Ne olursa olsun TV’den kazanılan para tatlı geliyor değil mi?

Haberin Devamı

Mehmet Ali Birand
- Canlı yayında konuğumdu, çok konuşulan saatlerini sordum.
“42 tane saatim var” dedi ama çoğu pahalı değilmiş.
En pahalısı 2 bin 500 dolara eşinin aldığı Cartier... En beğenilen gagalı saati ise 500 dolarmış.
“Saat sponsorum yok” dedi.
“Ama 20-30 bin dolarlık saat markaları sponsor olmak isterse hayır demem, kabul ederim” diye de ekledi.

Yazarın Tüm Yazıları