Şenes Erzik olmazsa Ata Aksu

Güncelleme Tarihi:

Şenes Erzik olmazsa Ata Aksu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2012 00:00

27 Şubat Pazartesi günü yapılacak Futbol Federasyonu Olağanüstü Kongresi öncesi 4 büyük kulübün başkan adayı olarak Şenes Erzik’in ismi üzerinde birleşmeleri bomba etkisi yaptı..

Haberin Devamı

Bugün Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya gelip, Erzik’in ismini öneren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören ile Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir’in ‘’Bu zor günlerde bizi düzlüğe ancak o çıkartır’’ dediği öğrenildi..

Bakan Kılıç’ın ‘’Kendisiyle görüşeceğim’’ dediği Şenes Erzik’in cevabı merakla beklenirken, UEFA Asbaşkanı’nın aniden telefonunu kapatması ve ortadan kaybolması ise merak konusu oldu..

Erzik’in yakınlarına TFF Başkanlığını düşünmediğini söylediği iddia edilirken, gerekçesini de ‘’Yıllardır Türkiye’de yüzüme bakılmadı. Son kongrede bile konuşturulmadım. Kimse fikrimi sormadı. O günlerde bana gelmeyenlerin, şimdi bana kurtarıcı gözüyle bakmasını kabul edemem’’ şeklinde ifade ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

ATA AKSU HAZIR KITA

 Erzik’in görevi kabul etmemesi durumunda ise en güçlü adayın uzun yıllar Haluk Ulusoy’un yönetimindeki TFF’de 2’nci başkanlık yapan Ata Aksu olduğu belirtildi..

Bir dönem Gaziantepspor Kulübü Başkanlığı da yapan, TBMM’de milletvekilliği görevinde de bulunan Aksu’nun hem hükümet çevrelerince sevildiği, hem de Bank Asya, 2 ve 3’üncü Lig’den 175 kongre üyesinin desteğini aldığı öğrenildi..

Adı geçen kulüplerin Ata Aksu isminde birleştiği ve kendisini aday olarak destekleyeceği ifade edildi..

Bilindiği gibi Aksu, TFF’de görev yaptığı dönemde FIFA ve UEFA ile ilişkileri yönetmiş, başarılı işlere imza atmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!