Beşiktaş'ı küme düşürmek istiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşı küme düşürmek istiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 00:00

“Her şey ortada… Hakemler yoluyla güç gösterisinde mi bulunuluyor. Kadın takımımızın küme düşmesi ve böylece Beşiktaş’ın güç kaybetmesi mi arzulanıyor?”

Haberin Devamı

KADINLAR Basketbol Ligi’nde G.Saray Medical Park’a 75-68 yenilerek küme düşmeye biraz daha yaklaşan Beşiktaş, federasyona ve hakemlere ateş püskürdü. 14 haftası geride kalan ligde sondan 2. sıraya gerileyerek düşme hattına inen Beşiktaş’ta basketbol şube sorumlusu Şeref Yalçın sert açıklamalar yaptı. “basketdergisi.com”a konuşan Yalçın, “Her şey ortada… Hakemler yoluyla federasyon bize güç gösterisinde mi bulunuyor? Kadın takımımızın küme düşmesi ve Beşiktaş’ın güç kaybetmesi mi arzulanıyor. Seçimler yaklaşırken federasyon şimdiden hesaplara başlamış gibi. Buna karşı duracağız” dedi.

Vandersloot’a yanlış faul çalındı

“LİGDE oynadığımız son 3 maçta rakiplerimizin attığı faul sayısı 94’ken, biz çizgiye sadece 43’kez gitmişiz. Galatasaray ile oynadığımız maçta Hofmann’ın pota altında yaptığı faul, orta sahada olan Vandersloot’a çalındı. Vandersloot bizim en iyi oyuncularımızdan biri ve bu yanlış karar nedeniyle 4 faul alıp kenara geldi. Ancak süre geçtikten ve biz Courtney’i dışarı aldıktan sonra yanlış düzeltildi ve faul oyuncumuzdan silindi. Bu olay maçın en kritik anları olan farkı kapattığımız 3. periyodun ortalarında oldu.

Haberin Devamı

Galiz küfür edenler oyundan atılmıyor

ANTAKYA ile oynadığımız maçta Laura Harper ve Mactabane İngilizce küfür ederken Nazlı topu fırlattı. Hakemler buna sessiz kaldı. Son Galatasaray maçında Prince hakeme galiz küfürler ederken hakemler yine duymamazlıktan geldi. Sene başında topu yere bırakırken oyuncumuza teknik faul çalan hakemler rakiplerimize hiçbir yaptırımda bulunmuyor. Ben salondan çıkarılıyorum.

Niyetlerini anlamak için All-Star’a bakın

CHATMAN, Stanojevic, Barış, Davis neden All-Star’da yok? Şayet Karşıyaka ve Banvit’in oyuncularının çağrılmamasının nedeni Avrupa maçlarıysa bizim de salı günü Madrid’de maçımız yok mu?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!