Deniz Dumlupınar'ın cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Deniz Dumlupınarın cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2012 15:19

Antalya'da 9 gün önce önce Konyaaltı sahilinden eşiyle birlikte denize girerek kaybolan Deniz Dumlupınar'ın cesedi, Konyaaltı sahili açıklarında bulundu.

Haberin Devamı

Vatandaşların bugün öğle saatlerinde Konyaaltı Sahili açıklarında, falezlere yakın bölgede bir cisim gördükleri ihbarı üzerine botla bölgeye gelen Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’na bağlı ekip, denizde kadın cesedi olduğunu tespit etti. Bota alınan ceset, limandan karaya çıkartıldı ve cenaze aracıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Cesedin,  9 gün önce eşi Sabit Dumlupınar ile birlikte dev dalgalar arasında kaybolan Deniz Dumlupınar’a ait olabileceği üzerinde duran polis, teşhis için aileyi morga çağırdı.

Dumlupınar’ın yeğeni Berkay Demiralp, "Cesedin teyzeme ait olduğu tespit edildi. Üzerinde kürkü ve kıyafetleri vardı" dedi. Cesedin otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldüğünü belirten Demiralp, otopsinin ardından cenazeyi İstanbul’a götüreceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Deniz Dumlupınar’ın kız kardeşi Semiha Eymen de, haberi duyunca Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Gözyaşlarını tutamayan Eymen, yakınları tarafından teselli edildi. Eymen, cenazeyi İstanbul’a götüreceklerini ve yarın Yeniköy’deki aile kabristanlığında babasının yanına defnedeceklerini belirtti.

Dumlupınar çiftinin 13 aylık ikizleri Sude Deniz ile Sabit Çınar ise pazartesi günü yakınlarınca İstanbul’a götürülecek.

9 gün önce Konyaaltı ilçesindeki Akdeniz Bulvarı'nda bir kafeteryada eğlenen Sabit ve Deniz Dumlupınar çifti, daha sonra Konyaaltı sahilindeki 7 No'lu plajdan denize girerek kaybolmuş, Sabit Dumlupınar'ın cesedi üç gün sonra 9 Ocak'ta Kemer ilçesinde bulunmuştu.

İŞTE DUMLUPINAR ÇİFTİNİN FOTOĞRAFLARI

ÖLÜME ATLAMA NEDENİ DANSÖZE TAKILAN PARA / WEB TV 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!