Utanç maçı

YAZIMA başladığımda, dakika 85’i gösteriyordu. 85 dakikalık bölümde, neler yazmam gerektiğini şöyle bir düşündüm.

Haberin Devamı

Çünkü, önümdeki not kağıdım bomboştu. Not alacak pozisyon yoktu. O dakikada da kameralar, Beşiktaş yedek kulübesini gösterdi. Simao ile İbrahim Toraman gülüyorlardı. Herhalde A2 Ankaragücü takımıyla oynayan Beşiktaş’ın haline güldüklerini zannediyorum.
Sarı lacivertliler, canla başla mücadele ettiler. Zaten yapabilecekleri fazla da birşey yok. Burada yapamayan kim? Ya da yapmaya mecbur olan kim? Beşiktaş. Ankaragücü’nü çözecek hiçbir şey yapmadılar. Mesela topu sıfıra indirip, tamamen kenara götürüp, oradan yan ortalarla Ankaragücü’nü zorlamaları gerekirdi. Bir kaç defa indiler, onda da tehlike oldu. Aslında Ankaragücü’nü bu duruma getirenlerin utanması gerekir. Hele bir isim var ki o vatandaş sokağa nasıl çıkıyor, geziyor inanamıyorum.

İnanılır gibi değil

Haberin Devamı

Ankaragücü takımının toplam maliyeti 4 milyon Euro. Beşiktaş da 115 milyon Euro. Yani 30 katı. Ve düşünün böyle bir takımda, büyük paralarla alınan Edu bile, pozisyon çalma girişiminde bulunuyor. Haksız yere penaltı alacak. Takımına puan kazandıracak.
Bu sene Türkiye Ligi’nde inanılmaz şeyler yaşıyoruz. Şu Ankaragücü’nün düştüğü durum bile, bu inanılmazların içinde...
Hakem Kuddusi Müftüoğlu, oynanmayan süreyi 4 dakika gösterdiğinde maçı izlemeyi bıraktım, yazıyı bitirip programa girdim. Çünkü, bu maçı Beşiktaş kazansa ne olur, kazanmasa ne olurdu. Ama şu bir gerçek, bu 4 dakikada Ankaragücü gol yeseydi çok yazık olurdu.

Yazarın Tüm Yazıları