Milli Piyango bileti kalmayınca zengin oldu

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango bileti kalmayınca zengin oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 15:21

Sayısal Loto’nun yılbaşı akşamına denk gelen geçen Cumartesi günü yapılan çekilişinde 546 bin 695’er lira kazanan üç kişiden biri olan Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’ndeki talihli ortaya çıkmadı. Kuponun yatırıldığı loto bayiinin sahibi Timuçin Kayan, telefonlarının hiç susmadığını söyleyerek, "Herkes birbirinden şüpheleniyor" dedi. Talihlinin Cumartesi günü Milli Piyango bileti almaya geldiği, bilet kalmayınca yerine Sayısal Loto oynadığı ortaya çıktı.

Sayısal Loto’nun 790’ncı hafta çekilişinde 5, 15, 23, 24, 33 ve 43 şanslı numaralarını bilen ve 546 bin 695 lira 10 kuruş ikramiye kazanan talihlilerin kuponlarını Tekirdağ’ın Malkara İlçesi, Bursa’nın Osmangazi ve Adana’nın Seyhan İlçesi’nden yatırdığı açıklandı. Büyük ikramiye kazanan 3 kişiden biri olan Malkaralı talihli henüz ortaya çıkmadı. Yaklaşık 60 bin kişinin yaşadığı ilçede büyük heyecan yaratan haberin ardından, talihlinin kimliği de merak konusu oldu.

Sayısal Loto’nun oynandığı Malkara’daki bayii, meraklı vatandaÅŸların akınına uÄŸrarken, talihlinin henüz ortaya çıkmaması da ilçede herkesin birbirinden şüphelenmesine neden oldu.Â

PÄ°YANGO BÄ°LETÄ° KALMAYINCA ZENGÄ°N OLDU

Bir hafta boyunca 1939 Sayısal Loto kolonunun oynandığı bayiide Cumartesi günü Milli Piyango bileti almaya gelen ve bilet kalmadığını öğrenip yerine Sayısal Loto oynayan birine çıktığını belirten bayii 38 yaşındaki Timuçin Kayan, yılbaşından bu yana talihliyi herkesin merak ederek telefon açtığını söyleyerek şunları söyledi:

"12 yıldır bayii işletmeciliği yapıyorum. Haberin duyulmasının ardından yılbaşından bu yana telefonlarım susmuyor. Herkes heyecanla bana soruyor. Ben de merakla talihlinin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Talihli şu an ortada yok. Tahminlerimiz var ama 'Bu' diyemiyoruz. İkramiye çıkan talihli çok şanslıymış. Parasını iyi kullansın, Malkara için iyi şeyler yapar inşallah. Malkara’ya iş imkanı sağlasın. Yatırım yapsın. Kendisi ile tanışmak isteriz, buyursun gelsin. Talihli arkadaşımızın büyük boy fotoğrafını yaptırıp bayii ye asmayı düşünüyorum."

Kayan, henüz ortaya çıkmayan talihlinin, çekiliş kurallarına göre ikramiyesini Ankara’daki Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nden alması gerektiğini de hatırlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!