Türkmen: Küme düşme kalkar

Güncelleme Tarihi:

Türkmen: Küme düşme kalkar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 13:26

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "26 Ocak'ta yapılacak kongrede yüzde 90 küme düşme kalkar" dedi.

Haberin Devamı

Arjantinli dünyaca ünlü teknik adamın yarın Türkiye'de olacağını hatırlatan Nedim Türkmen, gündemdeki diğer konular hakkında da açıklamalarda bulundu.

ŞİKEYE YENİ ÖNERİ

Kulüpler Birliği'nin 5 Ocak Perşembe günü yapacağı kritik toplantı ve 26 Ocak'taki olağanüstü genel kurul öncesi görüşlerini dile getiren Türkmen; "Benim tahminim yüzde 90 küme düşme kalkar" diye konuştu.

"Türkiye'de hiç kimse açık açık düşüncesini söylemiyor ya da çok az kişi açık konuşuyor" diyen Nedim Türkmen; 58. madde tartışmaları için şunları söyledi:
"Biz doğruları söylüyoruz. Bu lig 'üç büyükler'den ibaret değil. Önemli olan Türk futbolu, UEFA'dan 5 yıl ceza alırsak ne olacak? O yüzden bizim tavrımız net. 58. madde Türk futbolunun geleceği için değişmemeli. Bizim yanı sıra Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor açık açık görüşünü dile getirdi. Ama olağanüstü kongrede benim tahminim yüzde 90 küme düşme kalkar."

Haberin Devamı

Bu arada Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın 58. maddenin değişimine karşı olan Galatasaray ile Trabzonspor için söylediği "Ligden çekilip, kendi aralarında oynasın" şeklindeki sözlerine karşılık Türkmen, "Havuz bozulmaz. Alıcısı hazır bu ligin. Kimse panik havası yaratmasın" ifadelerini kullandı. 

"BİRLİĞİN DAĞILMASINI İSTEMEYİZ"

"BOZULMA OLURSA ZARAR GÖRÜRÜZ"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!