Ali Dürüst'ten imalı yanıt

Güncelleme Tarihi:

Ali Dürüstten imalı yanıt
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 13:01

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın sert açıklamasına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetimi, Kayserisporlu Amrabat'la ilgili transfer haberlerinden büyük rahatsızlık duyuyor. Faslı yıldızın kulübü tarafından kadro dışı bırakılması ve Kayserisporlu yöneticilerin sürekli bu konuda Galatasaray'ı suçlaması başta ikinci başkan Ali Dürüst olmak üzere, sarı-kırmızılı yöneticilerin tepkisi çekmeye başladı.

İŞTE CAVCAV'IN AÇIKLAMASI

"AMRABAT KONUSU KAYSERİ'YE BAĞLI"

Ali Dürüst, bu konudaki söylentilerin uzaması üzerine şu açıklamayı yaptı:
"Hep aynı masal uzatılıyor. Amrabat'ı kulübünden istedik, kulübü de teklifimizi olumsuz karşıladı ve bu konuyu kapattık. Bundan sonra yapacak birşey yok. Konu bize bağlı değil, Kayserispor'a bağlı. Kayserispor'un oyuncusu için aldığı karara da bir sözümüz olamaz."

G.SARAY'A GİDİP SINIF ATLAYACAĞIM

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın 58. maddenin değişmesine karşı olan Galatasaray ile Trabzonspor için söylediği "Ligden çekilip, kendi aralarında oynasınlar" şeklindeki sözlerine ise Dürüst, "Bu konuda susma hakkımı kullanıyorum" dedi.

ENGİN BAYTAR İLK 11'DE

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Galatasaray, sezonun ilk maçında yenildiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan rövanşı almak amacında.

Büyük takımlara karşı sıkıntı yaratan Belediyespor maçı öncesinde Melo'nun sarı kart cezası nedeniyle oynamayacak olması Galatasaray'da ayrı bir sıkıntı oluşturmuş durumda. Teknik dİrektör Fatih Terim, Melo'nun yokluğunda orta alanı Selçuk İnan-Engin Baytar ikilisine teslim etmeyi planlıyor. Sakatlığı büyük ölçüde düzelen kaptan Sabri ise büyük olasılıkla 18 kişilik maç kadrosunda yer alacak ama Belediye maçında kulübede oturacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!