Fenerbahçe'ye transferde dev rakip

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye transferde dev rakip
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 00:00

Devre arasında kadrosunu kaliteli hücum oyuncularıyla güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe’nin transfer listesinin en başındaki isim Milos Krasic’e İngilizlerin dev kulübü Chelsea talip oldu.

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği, ancak İtalyan Juventus’a kaptırdığı Milos Krasic yeniden gündeme geldi.

2010 yılında transfer olduğu İtalya’da istediği performansı sergileyemeyen ve mutsuz olduğu öne sürülen Krasic’i transfer etmek için atağa kalkan sarı-lacivertlilere yine dev bir rakip çıktı. Kadrosundaki yıldız isimleri gönderen İngiliz Chelsea Kulübü, Sırp oyuncu için devreye girdi.

İngiliz basınında, Anelka’yı kaybeden teknik direktör Andre Villas Boas’ın kadroda yenilemeye gideceği ve Florent Malouda ve Salomon Kalou gibi oyuncularla da yollarını ayıracağı konuşuluyor. Portekizli teknik adamın, bu isimlerin yerine düşündüğü oyuncu ise Fenerbahçe’nin transfer görüşmesinde bulunduğu Juventus’ın Sırp yıldızı Milos Krasic. Krasic’in de Ada ekibine sıcak baktığı dile getiriliyor.

İtalya’da geçirdiği 18 ayda 39 lig müsabakasına çıkan Krasic, attığı 8 golle beklentilerin altında kaldı. Yıldız ismin performansından memnun olmayan Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte de 27 yaşındaki oyuncunun ayrılmasına sıcak bakıyor. Yine İngiliz basınında yer alan haberlerde, Ada temsilcisinin, Sırp oyuncu için 17 milyon euroyu gözden çıkardığı ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu dile getirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!