Beren yeni yıla böyle girdi

Güncelleme Tarihi:

Beren yeni yıla böyle girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 10:42

Yılbaşı gecesi Yılmaz Erdoğan’ın Levent’teki villası ünlüler evi gibiydi. Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin yakın dostlarına evlerinde parti verdi

Haberin Devamı

 YILBAŞI PARTİSİNDEN FOTOĞRAFLAR (FOTO-GALERİ)  

Partiye aralarında Beren Saat, Burak Kut, Yalın, Farah Zeynep Abdullah, modacı Özgür Masur ve Masur’un asistanı Serhat Kazancı’nın da bulunduğu çiftin 30 yakın arkadaşı katıldı. “Adını Feriha Koydum” dizisinin yıldızı Hazal Kaya’nın ise partiye son anda katılmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Beren Saat’in, yılbaşını geçen yaz Belçim Bilgin ile yaptığı Paris seyahati sırasında tanıştığı Fransız sevgilisi Cesar’ın yanında geçirmeyi planladığı ancak “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin çekimleri yetiştirilemeyince planını değiştirdiği belirtildi. İstanbul’da kalınca yılbaşını yakın dostu Belçim Bilgin’in evinde geçiren Saat, gece boyunca oldukça neşeliydi.

Transparan şıklığı

Partiye puantiyeli transparan kıyafetiyle katılan Saat, sık sık Belçim Bilgin, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Aylin’i Farah Zeynep Abdullah, modacısı Özgür Masur ve onun asistanı Serkan Kazancı ile fotoğraf çektirdi. Erdoğanların evindeki partinin ilk dakikaları yılbaşının geleneksel oyunu olan tombalayla başladı. Yılmaz Erdoğan da oyuna katıldı ve tombala numarası çekerken arkadaşları tarafından görüntülendi.

Partinin sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü öğrenildi. Ara vermeden dizi çekimlerine katılan Beren Saat, önümüzdeki günlerde Roma’da birkaç gün tatil yapacak.  (Milliyet)

              

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!