Puanlar 'kardeş' payı

Güncelleme Tarihi:

Puanlar kardeş payı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2011 00:00

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü sahasında 'kardeş' kulübü Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Mücadele sonrasında Başkent ekibi 6 puana, yeşil-beyazlı takım ise 17 puana yükseldi.

VEDERSON STADA GİREMEDİ

/images/100/0x0/55ea87a6f018fbb8f885f95c

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Vederson için tedbir yasağını kaldırtan Bursaspor'un karşısına bu kez İçişleri Bakanlığı çıktı. Bakanlık Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ilgili futbolcular hakkında stadyuma giriş yasağı konulduğunu belirterek adı geçen futbolcuların stadyumlara alınmamasını iletti. Bu doğrultuda Bursaspor'un İstanbul 16'ncı Ağır Ceza nöbetçi mahkeme ve savcılık nezdinde yaptığı girişimleri de sonuçsuz kaldı. Ankara'ya getirilen Vederson karşılaşmada forma giyemedi ve maçın bitişini otelde bekledi.

Haberin Devamı

SAĞLAM'IN 100'ÜNCÜ MAÇI

Bursaspor, Ertuğrul Sağlam yönetiminde 100'üncü kez Süper Lig maçına çıktı. Sağlam önderliğinde Yeşil Beyazlılar çıktığı 99 lig maçında 54 galibiyet elde ederken, 19 maçtan mağlup ayrıldı. 26 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Timsah, bu maçlarda rakip fileleri 157 kez havalandırırken, kalesinde 81 gol gördü. Bu arada Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'da 100'üncü resmi maçına da yine Ankaragücü karşısında geçtiğimiz sezon çıkmıştı.

TISDELL GÜNDEMDE

Öte yandan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın 19 yaşındaki Tonia Tisdell'i istediği öğrenildi. Bu sezon takımının 12 maçının 9'unda ilk 11'de sahaya çıkan Liberyalı forvet 2 gol kaydetti. Tisdell daha önce Mersin İdmanyurdu ve Karşıyaka formalarını giymişti. Ayak başparmağı kırılan ve ameliyat geçirecek Tisdell'in menajerliğini annesi ve babasının yaptığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!