Taksim'de korkutan yangın

Güncelleme Tarihi:

Taksimde korkutan yangın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2011 13:47

İstanbul Taksim'de inşaat halindeki bir otoparkta yangın çıktı.İnşaat malzemelerinin yanması nedeniyle bölgeden yoğun duman yükselirken itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın çevrede korku yarattı.

Haberin Devamı

Yapımı 22 yıldır tartışılan Gümüşsuyu’ndaki Park Otel inÅŸaatında, bugün saat 13.45 sıralarında, dumanlar yükseldi. YoÄŸun duman Taksim Meydanı’na kadar geldi. Korkuya yol açan yangının, işçilerin kaldığı 7’inci kattaki barakalarda baÅŸladığı, burada kalan yaklaşık 300 işçinin ısınmak için elektrili ıstıcıları kullandığı belirtildi. Yangının elektirk kontağından çıktığı sanılıyor. Barakaların plastikten, içerdeki yataklarında da süngerden olması yüzünden yangın kısa sürede bütün katı sardı. Yükselen dumanlar, Kadıköy yakasından da görüldü.Â

İşçiler hemen binadan tahliye edildi. Yangına Beyoğlu, Şişli, Fatih ve Beşiktaş itfaiye grupları müdahale etti. Yangın alt kattaki diğer barakalara sıçramadan söndürüldü.

İşçilerin vardiya amirleri kayıp arkadaşlarının olup olmadığını belirlemek için çaba harcadı. Rahatsızlığı yüzünden izinli olan kalıp ustası Mustafa Öz, "Duman kokusunu duydum ve hemen barakadan dışarı çıktım. Alevleri görünçe oradan ayrıldım. Çevredeki kimse yoktu" dedi.

Haberin Devamı

OTOPARK YANGININDAN KARELER / FOTO GALERÄ°

TAKSÄ°M'DE KORKUTAN YANGIN / WEB TV

İŞTE OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Taksimde korkutan yangın

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!