"Süper Lig kalmadı ki..."

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig kalmadı ki...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2011 12:49

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Türk futbolunun çıkışı için gençlere yatırımın şart olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Türk futbolunun çıkışı için gençlere yatırımın şart olduğunu ifade etti.  “Türk futbolu tükenmiştir” diyerek cesur bir itirafa imza atan G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Öztürk, Haberortak.com’a özel açıklamalar yaptı.

Her zaman açıksözlülüğü ile tanınan Adnan Öztürk, G.Saray Kulübü adına tüm kulüplere çağrıda bulundu ve “ Süper Lig kalmadı, artık A2 Ligi’ne yatırım yapılsın. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un şu anda aynı ligde sorunsuz mücadele etmesi mümkün mü? Tertemiz bir lig varken, onlara yatırım yapılsın” dedi.

İDDİANAMENİN DETAYLARINI HERKES 1 HAFTA SONRA ÖĞRENECEK

Haberortak.com’a verdiği röportajda Adnan Öztürk, tüm Türkiye ve kulüplerede önemli bir çağrıda bulundu.
Öncelikle sohbetimizde Adnan Öztürk, “İddianamenin asıl detayları 1 hafta sonra ortaya çıkacak. Şu anda iddianame mahkemeye verildi ve 1 hafta sonra bütün Türkiye herşeyi öğrenecek” dedi.

Haberin Devamı

ŞAİBE OLMAYAN TEK BİR LİG VAR

G.Saray’ın başarılı yöneticisi daha sonra sözlerine şöyle devam etti: “Sizce birkaç yıl Trabzonspor, Fenerbahçe, G.Saray, Beşiktaş, Sivasspor ve Eskişehirspor’un bir daha aynı ligde sorunsuz mücadele etmesi mümkün görünüyor mu? Hayır görünmüyor.
Bunların hepsinin pırıl pırıl mücadele ettiği, hiçbir şaibe olmayan ve ekonomik hiçbir sorunu olmayan, Türkiye’de bir lig var mı? Evet, A2 Ligi”

ŞİKE DAVASI BİTENE DEK A2’Yİ İZLEYELİM TÜRK FUTBOLUNUN BAŞKA ŞANSI YOK

Bu noktada tüm kulüplere çağrıda bulunan G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, “Türk futbolunun sizce başka bir şansı var mı? Bir de A2 liginde 2 yabancı ve 2 profesyonel futbolcu oynatma şansınız da var. 7 tane 25 yaş altı Türk futbolcu, 2 profesyonel oyuncu ve 2 tane de yabancı oyuncu oynatabiliyorsunuz.

Alın size şike iddianamesi ve dava sonuçlanana kadar tertemiz bir lig. 2 sene dava sürene dek buna yatarım yapılsın ve süre bittiğinde ortalaması 21 yaşında olan yetenekli oyuncularımız ve takımlarımız olsun.

Artık bu takımlarımızın maçlarını yayıncı kuruluş ve TV kanalları Türkiye’nin geleceği için canlı olarak vermeli.

Haberin Devamı

SÜPER LİG KALMADI Kİ…YÖNETİCİLER DE PIRIL PIRIL YETİŞSİN

Süper Lig orası olsun…Zaten Süper Lig kalmadı ki. Bari o tarafa yatırıma sıfırdan başlayalım ki, 1.5 milyar dolar borç ve hesapsız kitapsız iş yapmadan…Yöneticilerde, futbolcular gibi pırıl pırıl yetişsinler. Bence Türk futbolunun başka bir şansı kalmadı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!